May 30

Vet haar is een vervelend probleem voor veel mensen. Je hoeft niet om zo maar te lijden. Een kuur met huismiddeltjes en een aantal tips voor het dagelijks leven zal je helpen om te komen om het haar probleem.


Wat te doen met vet haar? - Een haar behandeling die u zelf kunt maken


Mooi haar is toegankelijk voor u.Wat je nodig hebt:

 • Ingrediënten voor je haar behandeling:
 • 1 citroen
 • 50 gram vet quark
 • 1 eidooier

Deze diepe conditioner komen tegen vet haar

Een diepe conditioner van huismiddeltjes is snel gedaan en helpt beter dan velen een dure behandeling van de drug store. De toepassing van deze tegenmaatregelen is eenvoudig.

 1. Knijp een citroen en verwijder de zaadjes van hen.
 2. Voer de Magerquark in een navenant grote kom of een kom. Roer het een beetje om de overige ingrediënten gelijkmatig distribueren direct verwijzen.
 3. Voer nu het citroensap en meng de twee. Ten slotte moet u alleen de dooiers toe te voegen. Als er iets kruipt met eiwit, dat is geen probleem, doe het niet nodig om te verwijderen uit het mengsel.
 4. Meng de inhoud nu best gedaan met een garde of klopper. Dit wordt meestal gedaan om 1/2 tot 1 minuut.
 5. Nu bereiden je haar voor de behandeling. Met andere woorden, was het grondig met een mild, niet-siliconen shampoo. Zorg ervoor dat het water niet te heet is - zijn je haar bovendien gespannen.
 6. Voer de zelfgemaakte haar behandeling op je hoofd en masseer ze op hoe je het zou doen met een kuur van de drogisterij. Het is belangrijk dat je het mengsel gelijkmatig te verdelen in het haar en de hoofdhuid te bereiken door het masseren.
 7. Nu hebben we te wachten en vertrekken. Na 15 minuten je de kuur met lauw water afspoelen zonder shampoo. Nogmaals, grondig spoelen van belang.
 8. Ten slotte moet je laat alleen je haar drogen. Delight in het resultaat en herhaal het proces beste week dus behoren vet haar het verleden.

Hoe kan je vet haar lang te bestrijden

Een regelmatige haar behandeling is niet de enige effectieve tegenmaatregel, kunt u neemt. Let op de volgende tips om succes op lange termijn in haarverzorging en styling te maken:

 • Hoewel het klinkt vreemd: Hoe vaker je je haar wast, hoe sneller het zal ook weer smeren. Als de weekend, bijvoorbeeld thuis, vermijd haarwassen voor deze twee dagen. U zult merken dat de vervetting loop van de tijd is minder, dus je kunt zonder doen op werkdagen op de dagelijkse wasgoed. Dit beschermt je haar.
 • Wanneer de juiste wassen het gaat over. Vermijd warm water en gebruik een milde shampoo zonder siliconen. Deze zijn verkrijgbaar bij drogisterijen en veel supermarkten. Haar behandelingen, moet je over het algemeen een week te gebruiken slechts een keer.
 • We blijven in de behandeling na het wassen: Tenzij je de tijd hebt, moet je gewoon laten aan de lucht drogen je haar. Dit is niet mogelijk, moet je toevlucht nemen tot een föhn, die goed droogt met koele lucht. Dit duurt iets langer, opent het haar niet wat anders zou leiden tot een verhoogde talgproductie en dus tot vet haar.

By the way: Steeds meer mensen zweren bij kamille. Het doet je haar goed wanneer sterke kamille thee (dus niet beknibbelen op theezakjes of verse kamille) en spoel je haar na het wassen.

Tags: Schoonheid, haar, wassen, aanpak, haar behandelingen

Gerelateerde Artikelen aan Wat te doen met vet haar? - Een haar behandeling die u zelf kunt maken

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden