June 1

Hals en amandel pijn vaak geassocieerd met infecties en zelfs in de tonsillitis, gewoonlijk een bacterieel ontsteking van de amandelen, op. Afhankelijk van de ernst en huismiddeltjes kunnen helpen en goed zijn voor het herstel.


Wat te doen met amandel pijn?


Sage treedt op voor keelpijn.Almond pijn - wat zit erachter?

Slikken is pijnlijk, en in de nek, het voelt erg strak? Meestal zijn de amandelen zijn verantwoordelijk voor deze symptomen.

  • Je kan, bijvoorbeeld, in de context van virale infecties, ontstoken en andere structuren die verantwoordelijk zijn voor de verdediging tegen pathogenen. Het meest typisch geval, de nek en amandel pijn onder de gewone verkoudheid.
  • Onder tonsillitis in engere zin (tonsillitis) wordt mede verstaan ​​een meest acute bacteriële infectie van de amandelen of adenoids of beide. Het verschil met de eenvoudige keelpijn is voor leken meestal niet zo gemakkelijk te identificeren, met de malaise in de echte Angina is meestal meer uitgesproken.
  • Als u vermoedt dat amandelontsteking, vooral als koorts of uitslag of symptomen aanhouden lang, ze zouden er goed aan doen voor alle zekerheid een arts raadplegen.

Home remedies doen goed voor keelpijn

  • In acute pijn en amandelbomen slikken vochtige, koele nek wrap zijn traditioneel aanbevolen. Mogelijke additieven zijn wrongel, citroen en Retterspitz.
  • Het eten en drinken koel eten en drinken kan goed zijn. Zorg ervoor dat ze noch zuur noch scherp, zo niet de keel Naast irriteren.
  • Kruidenthee kan worden gebruikt om te drinken en gorgelen. Salie, tijm en kamille kalmeren de ontsteking en tegelijkertijd op te treden tegen de ziekteverwekker. Volg altijd de juiste dosis - kruidengeneeskunde zijn zeer effectief, zodat ook op hen van toepassing die veel meer kans om schaden dan helpen.
  • Zuigtabletten met IJsland mos of zeezout kalmeren de irritatie en hydrateren de slijmvliezen. De laatste heeft een positieve invloed op het genezingsproces.

De inhoud van de pagina's van www.helpster.de werd gemaakt met grote zorg naar beste weten en geloof. Voor de juistheid en volledigheid, kan geen garantie worden gegeven. Om deze reden geen aansprakelijkheid voor eventuele schade in verband met het gebruik van de aangeboden informatie wordt uitgesloten. Informatie en artikelen kunnen worden beschouwd als een vervanging van professioneel advies en / of behandeling door een gekwalificeerde arts in ieder geval. De inhoud van www.helpster.de kan niet en mag niet worden gebruikt voor zelf diagnose of behandeling te beginnen.

Tags:

Gerelateerde Artikelen aan Wat te doen met amandel pijn?

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden