May 30

In elk appartement in elk huis of tuin vergoten elektrische stroom wordt gebruikt, die zelf niet wordt geproduceerd, is een kleine, grijze of zwarte doos met draaitafel en getallen, die verandert volgens de huidige behoeften. Maar waarom zijn elektrische meter eigenlijk zijn en hoeveel is zo'n apparaat?


Wat kost een elektriciteitsmeter?  - Meer informatie over de kaart teller Ontdek


Elke genutze stroom moet worden gemeten.



Wat een power meter wordt gebruikt

  • Elektriciteitsmeters zijn bedoeld om het verbruik van de gebruikte stroom te meten. Eigenlijk u niet meten, maar tel de geleverde elektriciteit - meer specifiek, de AC.
  • Er de gemeten waarde met de kilowattuur (kWh) is opgegeven. Dit apparaat kan meestal worden gevonden onder de draaitafel.
  • De schijf, die draait in de doos wordt ook wel Ferarrisscheibe (vernoemd naar de uitvinder Galileo Ferraris). Het aantal omwentelingen van het wiel overeenkomt met de elektrische pulsen worden gebruikt.
  • Om ervoor te zorgen dat alle elektriciteitsmeters lopen hetzelfde, ze zijn onderworpen aan de IJkwet en dus zijn allemaal nauwkeurig voordat ze op de markt gekalibreerd.

De Ferrari tegen de commerciële elektriciteitsmeter voor uw huishouden. Er zijn echter een aantal andere teller.

Wat de kosten per eenheid

  • Retrofit Meter lezers kunnen ook worden verkregen, die wordt gebruikt voor elektronisch lezen (data direct naar de leverancier verzonden) en kan afzien van de manuele versie. Zodat u niet langer nodig heeft om uw meterstand naar de energieleverancier of laat een werknemer van de provider in uw huis. Deze tellers zijn ook bekend als slimme meters. De intelligente elektriciteitsmeter zonder installatie kost ongeveer 100, - €.
  • € - Een normale rotatie teller kost tussen de 10 en 50,. Afhankelijk van of u officieel zijn gecertificeerd, of niet.

De installatie van de apparatuur mogen alleen door een elektricien worden uitgevoerd. Daarnaast worden slimme meters niet aanbevolen, omdat uw gegevens aan derden kunnen worden verstrekt voor reclame doeleinden en dus kunnen worden benut.

Tags: elektriciteit, energiekosten, meter, elektriciteitsmeter

Gerelateerde Artikelen aan Wat kost een elektriciteitsmeter? - Meer informatie over de kaart teller Ontdek

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden