May 30

Bent u ongelukkig met je look? Kijk voor een kapsel dat je karakter benadrukt, uw sterke en uw zwakke punten hoogtepunten verborgen? Dat is uw recht, omdat mannen verdienen een kapsel dat het beste bij hen past. Zoek uit wat er in uw geval.


Wat kapsel past bij mij? - Tips voor mannen


De rockabilly stijl met korte zijden en lengtes bij de kruin is stijlvol en veranderlijk.Hairy problemen - dus je kunt (n) vindt de ideale kapsel

De ideale kapsel er voor iedereen. Verschillende factoren bepalen wie welke stijl. Hoofd vorm, haar textuur, onderhoudskosten, impact en persoonlijkheid zijn de belangrijkste criteria voor het kiezen van een ideaal kapsel. Om uw droom kapsel te vinden, te beantwoorden in eerste instantie een paar harige vragen:

 • Wat gezichtsvorm je hebt? Is je hoofd in plaats van ovaal, langwerpig, hartvormig, rond of vierkant? Natuurlijk moet het gezicht scherper dan die van een vrouw. Zelfs mannen gezichten, zijn echter van verschillende vormen: Kom daarom naar wat voor type je bent, omdat uw hoofd vorm is bepalend voor de effectiviteit van het kapsel.
 • Hoe sterk is je haar? Factor Hair textuur is relevant alleen voor mannen. Bij de mannen, het komt door de hormonale werking vaak gebeurt het dat haar dunner al in de bloei van zijn leven. Hoe zit het met jou? Je mag blij zijn met dik haar zijn of bent u het slachtoffer Terugwijkende haarlijn het onderwijs?
 • Zijn uw haar glad, licht of misschien zelfs sterk gekruld? De haarstructuur is zo belangrijk bij het kiezen van de ideale kapsel omdat ze geboycot bepaalde kapsels. Die inherent sterke krullen, is moeilijk te doen met een gemiddelde lengte surfer sectie.
 • Hoe makkelijk zal het zijn? Mannen willen niet om uren in de badkamer staan ​​voordat u het huis verlaat, als een regel. De onderhoudskosten van een kapsel is voor de man daarom vaak een van de meest kritische selectiecriteria.
 • De belangrijkste vraag onlangs: Welk effect verwacht u? Een ideale kapsel reflecteert je persoonlijkheid en verschilt op het eerste gezicht, een indruk van je karakter. Niet helemaal onbelangrijk in dit verband is de veranderlijkheid van een kapsel. Op het werk wil je misschien anders te handelen dan in de avond in de disco.

Door het beantwoorden van deze vijf vragen behaarde, je bent je haar kan transformeren in de ideale licht, van waaruit u kunt alleen maar van dromen.

Welke stijl past variant op welke vorm van het hoofd en haar textuur

De vorm gezicht en haar structuur zijn de belangrijkste factoren voor het kapsel keuzes.

 • Vol en dik haar past meestal op vrijwel elke kapsel. Maar houd in gedachten dat zelfs relatief korte bezuinigingen in volle haar langer kijken. Een gemiddelde lengte voor dik haar daarom vaak niet aanbevolen vanwege het hoofd met het snel oversized fungeert.
 • In verdunde haar, kiezen voor een zeer korte sectie. Vooral op de zijkanten en de bovenkant van het hoofd verbergt lichten kort vacaturebeheer, terwijl de lengte van "probleemgebieden" benadrukt. Een behulpzame hint: licht fase korte kapsels maken het haar er een beetje voller.
 • Krullend haar moet onopvallend blijven, wordt uitgevoerd overeenkomstig kort. Vertrekken op de kroon wat lengte, kan het haar ook Spice up en maak de drager kijken echt trendy. Echter, deze variant is alleen voor mannen met lef. Het aantrekken van de aandacht zal dus namelijk veiligheid.
 • Ronde gezichten worden uitgerekt door de lengte. Haar hoofd ziet er kleiner door het verkorten van de zijkanten en laat de haren staan ​​op de top van het hoofd. Wanneer langwerpige vormen die je erg om op laterale volheid. Een gezicht kämmbarer Pony verkort de contouren.
 • Extreem gerimpelde gezichten verschijnen gladder door halflang haar. Het haar kan dus vooruit dan kam, die lijkt te zachte contouren. Buigen Over handelbaar haar verbergt de brede voorhoofd van een hartvormig gezicht. In een hart vorm je smalle kin kunnen ook profiteren van een baard.
 • Ook zeer lange gezichten kan worden verkort door ongeveer gekamd, medium lang wacht haar. Let op: Als er een hoog voorhoofd is aanwezig, maar het haar is dun, dan liever kiezen voor de militaire look. Niets is ongunstiger dan lang, dun haar. Als Terugwijkende haarlijn benaderingen bestaan, de door de lange haren op de top, maar laat wel verbergen.

Je weet nu wat je kapsel te benadrukken uw sterke punten en te verbergen probleemgebieden. Als u uw persoonlijkheid benadrukken, u misschien nog niet kent. Dat moet nu veranderen.

Mannen met karakter - dus de juiste kapsel benadrukt uw persoonlijkheid

Uw persoonlijkheid speelt in de keuze van de ideale kapsel in meerdere opzichten een rol. Het beslist over de gewenste doeltreffendheid van het kapsel naar buiten en tegelijkertijd beantwoordt de vraag onderhoud.

 • Hoe korter het haar, hoe makkelijker het is te onderhouden. Het haar styling neemt extreme korte kapsels in de militaire stijl is niet veel meer dan vijf minuten in beslag. Deze factor is een reden voor een raspelkurzen look die is heel tijdloos.
 • Als u nog wilt een maximaal effect en de hoogste uitdrukking van je persoonlijkheid te weinig inspanning te bereiken, kunt u een haar op tatoeages zijn. Decoratieve elementen, spreuken of motieven zijn doend geschoren of geverfd in je haar.
 • Rockabilly kapsels zijn in en extreem veranderlijk: Om te werken het kan worden omgezet in een serieuze en professionele haarstyling. In de avond in de disco lijken ze trendy en gedurfd. Wat de styling, maar ze zijn tijdrovend dan uiterlijk weergeven.
 • In aanvulling op de rockabilly stijl kan populair voor halflang haar man ook de retro paddestoel hoofd zijn. De zijkanten draagt ​​man te kort, het haar op de top een beetje langer en met de overgang naar een stijlvolle pony. Veranderlijkheid is dus gegarandeerd: Voor de zakelijke look, kan de lengtes opzij worden gezet. Voor dat je kunt het opzetten soms Iroquois vergelijkbaar. Maar let op: tijdschema, want vijf minuten is niet genoeg.
 • De toename coolness- en Bodenständigkeitswirkung halflang kapsels surfers. De nu al net afgestudeerd als retro-versies, maar niet zo streng en modebewuste handelen. Transparantie en natuurlijkheid zijn de bouten en moeren, zodat vervoerders ze ook graag in staat zijn om volledig unstyled lopen. Job ook geschikt zij door de vervanging van het haar.

Natuurlijk, deze vier mannen kapsels zijn slechts een selectie. U weet zelf het beste - je bent zo stil creatief en stellen hun eigen trends. Wanneer u af te stemmen op je haar textuur, gezichtsvorm en persoonlijkheid, zult u zeker vinden van een kapsel dat bij u past. Internet biedt een dergelijke Hairfinder kunt u vrijwel experimenteren met kapsels. Veel geluk daar.

Tags: Schoonheid, kapsels, gezichtsvorm, Heren Kapsels

Gerelateerde Artikelen aan Wat kapsel past bij mij? - Tips voor mannen

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden