June 1

Wat vroeger de klasse 1, 2 of 3, waren nu in grote letters bekend zijn. In de drijvende verordening bepaalt in detail wat is toegestaan ​​om voertuigen te besturen voor de vergunninghouder is in welke klasse en dus ook met een B-rijbewijs.


Wat kan ik rijden met klasse B rijbewijs?  - Een overzicht van de wettelijke voorschriften


Zelfs sommige trekker kan worden aangedreven met klasse B.Veel banen zullen nadrukkelijk worden gewezen dat een B-vergunning is vereist. Aldus kan niet alleen een auto rijden, maar ook andere voertuigen voor toekomstige werkgever meestal niet gezien.

Wat B kan worden aangedreven met een A-licentie

  • § 6 van het rijbewijs regelgeving (FeV) geeft elke categorie van voertuigen en de voertuigen die de houder van een passend rijbewijs mag rijden.
  • Mei met een rijbewijs B bijgevolg een motorvoertuig tot 3,5 ton GVW en met meer dan acht zitplaatsen - exclusief de bestuurdersstoel - zijn verdwenen.
  • De klasse voertuig heeft dus hoofdzakelijk voor personenauto's. Dit kan ook gedaan worden met een aanhangwagen die niet hoger is dan een toegestane maximum massa van 750 kg.
  • Wanneer de maximaal toegestane massa van auto's en aanhangwagens niet meer dan 3,5 ton, kan de trailer moeilijk 750 kg - uitgaande van de maximaal toegestane totaalgewicht groter is dan de ledige massa van de auto - dat wil zeggen het gewicht zonder inzittenden - niet.

Tractoren en lichte motorfietsen

  • § 6 par. 3 FeV bepaalt wat kan vervolgens worden gereden naar een auto met de bestuurder rijbewijs klasse B.
  • De voertuigen van categorie M, S en L kan worden verplaatst over de weg, deze zijn twee- en driewielige bromfietsen en 50 cc en lichte vierwielers 50 cc die kunnen allemaal niet sneller dan 45 km / h. Deze komen met de L klasse bepaalde landbouwtrekkers.
  • Wie heeft zijn rijbewijs voor de auto vóór 01/01/1999, voor de huidige reikwijdte van de toestemming blijft. Dit verwijst in het bijzonder naar kleine vrachtwagen tot 7,5 t.

Wat moet worden verplaatst voor voertuigen in de individuele voertuigklassen, regelt het rijbewijs regelgeving.

Tags: vrachtwagen, auto, rijden

Gerelateerde Artikelen aan Wat kan ik rijden met klasse B rijbewijs? - Een overzicht van de wettelijke voorschriften

Tags

© 2022 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden