May 31

Griekse mythologie heeft geïnspireerd met hun verhalen van de goden beide tientallen toespraken, evenals honderden van de moderne kunst. Eén van de meest bekende legendes van de goden is de mythe van Zeus en Pandora, die zowel is geworden in de moderne tijd op hetzelfde moment: referentiepunt van het idioom en ook kunstwerken.


Wat is Pandora? - Verklaring


"Pandora's Box" is het belangrijkste gebruik van de Pandora-termijn.Mooi en onheilspellend - Pandora in de Griekse mythologie

In het Grieks, de naam Pandora betekent zoiets als "Allgeberin".

 • Uit de mythologie Pandora staat bekend als een vrouw van klei, die is gemaakt in opdracht van de God Zeus. De goden van de Olympus ze schenken rijk met het perfectioneren van eigenschappen. Volgens hun oorsprong prachtige, attente, bekwame, nieuwsgierig en getalenteerde, Pandora is.
 • Uw perfecte eigenschappen aan de vrouw van klei maken zo aantrekkelijk mogelijk, omdat Zeus wil wraak doorheen te Prometheus. Pandora is voorzien van een doos waarin zich alle lijden in de wereld. Ik hoop dat ook het geweer, zodat de wereld later weer door de plagen kunnen worden ingewisseld.
 • Hermes brengt de essentie om Prometheus broer Epimetheus, die trouwen the Beautiful. De nieuwsgierigheid van Pandora kort brengt het, om haar te openen en laat al het lijden in de wereld. De resulterende verwoesting kan worden geregeld, zoals Pandora, de doos opent opnieuw en hoop verwerpt het.
 • Niettemin heeft de gouden eeuw gepasseerd in de wereld. Het geval van Pandora is mythologische als grote daling in de geschiedenis, dat is vergleichlich met het bijbelse feit Eva in het paradijs.
 • Door het verspreiden van de Griekse mythe van de naam Pandora eeuwenlang een term voor mensen. Na verloop van tijd, de naam uitgegroeid tot een uitdrukking die een betekenis hebben, die voortvloeit uit de gebeurtenissen van de mythe. Vaste bochten als de "doos van Pandora", voordoen.

Tot de moderne tijd, heeft de mythologische uitdrukking de implicatie gevestigde en illustreren bepaalde situatie kenmerken. Een voorbeeld van het gebruik van de titel van James Cameron's science-fiction film "Avatar -. Film Title"

Modern verenigingen - "Avatar - Film Title"

James Cameron's "Avatar - Film Title" is één van de meest succesvolle films aller tijden.

 • De 3D-extravaganza leven van de beelden van een maan wereld, reist de hoofdpersoon Jake Sully samen met het leger. De titel naam van de andere relevante bodem is een belangrijke manier "Pandora": Cameron gebruikt deze verwijzing naar de Griekse mythologie, de algemene verenigingen die de term in de moderne tijd triggers.
 • Zonder de film, een Voreindruck van de andere wereld versterkt te hebben gezien, omdat het gebruik van het woord Pandora stelt, in overeenstemming met haar mythologische wortels, verschillende eigenschappen verwacht. Een daarvan is de schijnbaar perfect en allumgreifende schoonheid die Cameron reproduceert als een paradijs en harmonieuze wereld van de film. Pandoras mythologische attractie is de film aan te spreken die de middelen van andere wereld moeten de hebzuchtige mensen van de Aarde.
 • In aanvulling op de schoonheid en verleiding Vereniging van meningsuiting Pandora activeert altijd ramp gedachten. Zo perfect Pandora is ook zo veel lijden veroorzaakt door hen. Trigger voor het grote lijden is luid mythologie nieuwsgierigheid en naïviteit. In "Avatar" zijn Jake Sully's nieuwsgierigheid en naïviteit naar de vreemde wereld oorzaak van de dreigende lijden van de bewoners, zodat voldoet.
 • Jake Sully maakt mensen - een personificatie van pandorischen plagen - in de wereld van navigatie. Na deze "val" is de gouden eeuw van de wereld, evenals de geschiedenis van het volk in de Griekse mythologie. Hoop voor besparing nog steeds alomtegenwoordig in Sully's hart. Net als de mythe, de film eindigt met lichtjes. In de mythologie, de mildere uitgang Pandora en de film is te wijten Sully gebruik te maken voor de zonde en zich te bevrijden van de schande.

Door deze manier van lezen van Camerons titel die u al hebt gewonnen geïllustreerd een indruk van de moderne gebruik van de Pandora concept. Maar wat is het juiste gebruik in detail?

X is zoals Pandora - Regels voor het goed gebruik van termen

Om de termijn in overeenstemming met de bovenstaande instructies correct Pandora gebruikt, kunt u een overzicht van de moderne semantiek helpen.

 1. Pandora kunt u met levende wezens, maar ook situaties of objecten te brengen in verband.
 2. Gebruik de naam, maar alleen in vergelijking met de bouw lijnen. Met iets of iemand, kan het zich gedragen als bij Pandora. Iemand of iets, maar kan niet Pandora of Pandora.
 3. Zorg ervoor dat de aangewezen oefent een zekere aantrekkingskracht en wordt gezien op het eerste gezicht als "mooi" of "perfect".
 4. De prachtige ligging, de prachtige object of de prachtige schepsel dat je Pandora noemen, moeten een negatieve component bevatten. Deze wisselwerking is belangrijk semantisch onderdeel van het concept.
 5. Merk op dat een risico nodig heeft om te kunnen profiteren van Pandora's perfectie worden aangepakt.
 6. De variant "doos van Pandora" alleen te gebruiken voor negatieve ketens van gebeurtenissen. Als u wilt het precies nemen, dan moet het de vorm van ramp gebeurtenissen met het resultaat van de verwoesting te nemen. Echter, hopen op een milde output moet aanwezig zijn.

In de mythologie en moderne referenties over Pandora is in het kort de perfecte verleiding die grote leed in de nasleep van een val uit de gratie initieert. Met deze kennis valt ook op u in de toekomst beter te verwijzen.

Tags: Avatar, Onderwijs, Griekenland, mythologie

Gerelateerde Artikelen aan Wat is Pandora? - Verklaring

Tags

© 2022 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden