May 30

U hebt het woord hotspot lezen en willen weten wat het betekent? Dan zul je een eenvoudige verklaring te vinden.


Wat is een hotspot?  - Verklaring


Met behulp van hotspots, kunt u de Internet Café surfen.Wat is een hotspot?

Het woord Hotspot is pas sinds er Wi-Fi, op ieders lippen. Meestal leest men het naar Café-deuren, in wachtkamers (bijvoorbeeld op het station of op de luchthaven) of bij halteplaatsen in universiteiten. Het woord Hotspot wijst altijd hetzelfde: de toegang tot het internet. Als er ergens een Wi-Fi-hotspot beschikbaar is, betekent dit dat in theorie iedereen die een internet-enabled laptop of een smartphone, terwijl, kan online gaan op deze locatie. Dat is, bijvoorbeeld tijdens een lunchpauze in de praktijk, maar zelfs als je moet wachten op de trein of het overbruggen van de tijd tussen de colleges. Gewoon om onderwijsinstellingen WLAN hotspots worden vaak gratis aangeboden. In cafés en dergelijke, maar ze zijn meestal in rekening gebracht. Maar hoe doe je betaalt dus een internetverbinding?

Om te betalen voor openbare internettoegang

  • Het gebeurt vaak dat je moet vragen voor de WEP-sleutel voor de hotspot-netwerk in personeel. Soms is het zo dat je dan betaalt dat gelijk is aan een forfaitair bedrag voor toegang tot uw netwerk.
  • Vaker gebeurt het echter, dat voordat je op het internet, zal worden doorverwezen naar een betaalpagina. U kunt vervolgens uw bankrekening of Paypal gegevens. Wees voorzichtig, hoewel: openbare hotspots is het veel gemakkelijker voor hackers te bespioneren op uw systeem.
  • Daarom is de derde betaling optie is eigenlijk het beste deel: Omdat je koopt van huis een abonnement voor uw favoriete hotspot en kan dan zijn er gebruik van uw krediet.

Conclusie: Wi-Fi-hotspots zijn eenvoudig te gebruiken en handig voor mensen die veel reizen.

Tags: Internet, surfen, Hotspot, Computer, openbare

Gerelateerde Artikelen aan Wat is een hotspot? - Verklaring

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden