May 30

Als u weinig ervaring met computers, is vaak overweldigd bij het kopen. Tests helpen deze groep kopers beetje verder, want termen zoals CPU en RAM vertel hen weinig. Je vraagt ​​je af wat is een goede PC? Het feit is dat het noodzakelijk en zinvol kenmerken van het beoogde gebruik van de computer afhankelijk zijn.


Wat is een goede PC?  - Tips om de computers te kopen


De computer moet de toepassing overeenkomen.Dit is belangrijk op een PC

  • Het hart van de computer is de zogenaamde CPU (Central Processing Unit). Deze eenheid is ook bekend als de belangrijkste processor of processor kort. Zij is de echte brein van de computer. Daarin worden de rekeningen gehouden. Multi-core processoren hebben lekentaal een meerlagig hersenen, kunnen ze meer denken processen tegelijk te doen. Als u de computer niet voor complexe spellen nodig, geen high-performance processor nodig is. Als je al weet dat de programma's die u wilt gebruiken, kijk naar de systeemvereisten van de programma's om te verzekeren dat de eisen zijn belangrijk voor de CPU voor u te krijgen.
  • RAM staat voor Random Access Memory, het random access memory. Een iets begrijpelijker meningsuiting is het geheugen. Hier is de computer opgeslagen data waarmee zij momenteel gebruikt. De prestaties van uw pc is sterk afhankelijk van de grootte van het geheugen. Als je wilt spelen met de computer, 8 gigabyte zijn zinvol. Voor kantoor aan huis en surfen op het net, moet u aanzienlijk minder.
  • De grafische kaart in het kort dat u op het scherm van de uitkomst van de berekeningen in de vorm van beelden. Als u 3D-of spelen nodig hebt, dan is de kaart moet de volgende kenmerken hebben. Meer dan 300 shaders, geheugen van 1 GB, typen geheugen DDR3 of GDDR5. De 3D-vermogen moet minstens 90 Watt. Kijk in de beschrijving van de PC alleen maar om de bovenstaande uitdrukkingen en variabelen.
  • Als de geluidskaart, zijn er soortgelijke verschillen in de manier waarop de grafische kaarten, maar geen duidelijke prestatie die moeten voldoen aan de kaart. De meeste zijn geschikt voor het luisteren naar muziek en de toon in games voldoende weer. Als u wilt surround sound, moet u aandacht besteden aan relevante informatie over de geluidskaart. Maar dit heeft alleen zin als je ook bijbehorende randapparatuur.
  • Harde schijven worden gebruikt voor permanente opslag van gegevens. In het algemeen kan een goede rekenmachine niet genoeg geheugen. Vandaag zowel conventionele magnetische harde schijven en SSD schijven zijn geïnstalleerd. De SSD-schijven zijn snel en rustig. Aangezien er geen bewegende delen, moeten ze robuuster. Het nadeel is de hoge prijs. De technologie lijkt niet volledig ontwikkeld, omdat het komt altijd terug totaal falen. Als u veel belang hechten aan veiligheid, de bewezen magnetische platen op het moment dat zijn waarschijnlijk de betere keuze.

Wat een goede computer anders zou moeten hebben

  • Het loslaten van een floppy disk drive is tegenwoordig heel gewoon. Het maakt meestal geen zin om deze schijf te installeren. Maar om een ​​optisch station, moet je niet zonder zijn. Selecteer een CD / DVD / Blu-ray-brander worden voorbereid op de toekomst.
  • De interfaces worden mede bepaald door het geluid en de grafische kaart. Nogmaals, een goede computer heeft veel verschillende interfaces, waaronder USB 3.0. Denk aan de toekomst, op een gegeven moment, zal je apparaten die deze interface vereisen kopen.
  • Vergeet ook niet het verleden. Vandaag is er een PS2-interface is bijna overbodig. Maar als je tijd problemen hebt, een USB-toetsenbord is meestal niet herkend, hetzij door het BIOS van de opdrachtprompt. Ze alleen via deze interface toegang tot de computer.

Of een aangeboden computer bewijst aan u als een goede PC, hangt vooral af van het beoogde gebruik.

Tags: Computer, Hardware, RAM, CPU

Gerelateerde Artikelen aan Wat is een goede PC? - Tips om de computers te kopen

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden