May 30

Envy doel van mannen, vrouwen nachtmerrie? Op het begrip "Casanova" zijn de spoken. Het verwijst vandaag naar een rokkenjager die altijd op zoek naar de ongrijpbare seksuele avonturen. Maar een oppervlakkige rokkenjager was het historische model geenszins. Wat is een echte Casanova? Alles wat je nodig hebt vooral charme en empathie.


Wat is een Casanova?


Van de vrouwen zwermden - maar een echte Casanova is meer dan een playboy.Het beeld van de Casanovas vandaag

"Wat een Casanova!" Als je hoort dat vandaag de dag, dat is pejoratieve. Algemeen begrepen als waaronder een ripper of flirtende. Na een korte affaire vertrekt hij zonder aarzeling gebroken harten en verhuist naar het volgende avontuur. Maar een ijzige Ladykiller was het historische model van dit cijfer geenszins.

Charm is zijn wapen - de historische figuur

Giacomo Girolamo Casanova werd geboren in Venetië in 1725 en werkte zich op van een arme familie in de beste kringen van de samenleving hoog. Hij was al 17 jaar oud doctor in de rechten, reisde heel Europa en gemasterd zeven talen. Zelfs als schrijver van toneelstukken en filosofische essays hij te produceren zelf.

Als u weet dat deze man alleen gevormd als een rokkenjager, maar dit is een plant dankzij - Casanovas memoires. Tot kort voor zijn dood in 1798, werkte hij obsessief aan zijn twaalf volume memoires. Dit "verhaal van mijn leven" - de titel - wordt nu beschouwd als een belangrijke historische tijdcapsule. Zeer leven, beschrijft de auteur in het dagelijks leven in de 18e eeuw.

Maar veroorzaakte opschudding Casanovas onthullende beschrijving van zijn liefdesleven. Op 116 zaken hij beweert te hebben gebracht, waren in de latere receptie van zelfs duizenden liefhebbers. Wat is het waarheid en fictie moet open blijven. Het is duidelijk dat het leven van Casanova was een viering van sensualiteit. Hij waardeerde de vrouwen, was een begenadigd charmeur en empathisch luisteraar - niet om zijn kwaliteiten te noemen als minnaar.

Een meester van verleiding - en dat maakt het eruit?

Als u wilt een Casanova te worden in de beste zin van het woord, moet u de kunst van het verleiden te beheersen. De snelle affaire je vervelen en er is iets voor oppervlakkige mannen. Betover de dames met uw charme en humor, word je een meester van de subtiele vleierij. Onthoud altijd: vrouwen willen worden veroverd. Als een goede verleider u alleen de genegenheid van je vriendin te winnen en dan werk je weg zorgvuldig. Een dag die je misschien als Casanova dan dubs en trots op kunnen zijn.

Neem de historische figuur als model. Met charme en empathie word je een echte Casanova.

Tags: partnership, verleiding, charme, Playboy

Gerelateerde Artikelen aan Wat is een Casanova?

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden