June 1

De bijen die samen leven in een stok, zijn van verschillende grootte. De grootste is de bijenkoningin, wordt gevolgd door de drones en de werknemers die verantwoordelijk zijn voor het verzamelen van de nectar. Queens en drones tegen de zorg voor hun kroost, en dus voor de voortzetting van een bijenkolonie.


Wat is een Bee?  - Meer informatie over de honing leveranciers Ontdek


Bijen geven ons een goede honing.In de bijen, die ons met honing geleverd, is de westerse of Europese honingbij (Apis mellifera). Zij leefden oorspronkelijk alleen in Europa, Afrika en het Midden-Oosten, maar ook omdat de volkeren smaak gevonden in andere continenten op honing, zijn er vandaag de dag over de hele wereld.

Een bijenkolonie is erg groot

  • Honingbijen zijn zeer sociale dieren en leven in groepen. Het bestuur van deze groep bestaat uit de koningin, die alleen is gewijd aan het ei-leggen en daarbij voortdurend zorgt voor nageslacht. U kunt maximaal te leggen tot 2000 eieren per dag. Op deze wijze wordt een bijenvolk in de loop van een zomer toeneemt en kan op het hoogtepunt van zijn ontwikkeling van tienduizenden dieren.
  • De eitjes na enkele dagen de koningin larven, die eerst verhoogd door de arbeiders en zelf overnemen later taak. Pas na ongeveer vier weken, wanneer je leven zal spoedig einde, ze vliegen en het verzamelen van nectar, die wordt omgezet door ze in honing. Het is nodig voor het houden van bijen larven.
  • De honing die hier wordt gelaten wordt opgeslagen in de honingraat cellen en is in feite de winter benodigdheden voor de kolonie. Dat wij hem eten, wordt het verwijderd door een imker uit de raten. Om dit te compenseren, stelt hij hen in suiker, water, zodat de bijen de winter niet verhongeren.

Verschijning, reproductie en communicatie

  • In een bijenkorf, kunt u de koningin en de arbeiders te onderscheiden op basis van hun grootte. Arbeiders slechts maximaal 15 millimeter, terwijl de lichaamslengte van de Queen ligt tussen 15 en 20 millimeter. Drones, dwz mannetjes, zal je slechts een korte tijd te zien in een bijenkorf. Ze hebben alleen de taak om de jonge koninginnen te bevruchten en sterven daarna. Drones zijn ongeveer 15 millimeter groot.
  • Het grootste deel van het jaar uitkomen van de eieren van de koningin alleen werknemers. Pas in het voorjaar komen de jonge koninginnen en darren aan de wereld. Ze beginnen aan de huwelijkse vlucht, waarin de drones te paren met de jonge koninginnen in de vlucht. Deze sperma duren voor het hele leven van de jonge koninginnen en hield haar in een zaadblaasjes, om later om de eieren te bevruchten.
  • Kunnen communiceren van de honingbijen door een danstaal waarmee ze communiceren hun collega's, waar er goed eten bronnen. De bekendste is de waggle dans, met een bij de andere bijen wat voor type voedergewassen ze heeft gevonden kan vertellen en kan gevonden worden in de richting en de afstand tot de korf deze voedselbron.

Tags: ontwikkeling, grootte, bijen, bijenkorf, koningin

Gerelateerde Artikelen aan Wat is een Bee? - Meer informatie over de honing leveranciers Ontdek

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden