May 30

De naam van het netwerk is een uniek kenmerk van elk netwerk. Het geïdentificeerd dit uniek en kan door de gebruiker worden veranderd.


Wat is de naam van een netwerk?


De netwerknaam is de naam van een WLAN-netwerk.Wat betekent dat de naam van het netwerk

  • De netwerknaam is de naam van het WLAN-netwerk. Als u op zoek bent naar een terminal, zoals een PC, laptop, smartphone of tablet, voor draadloos internet, u bent altijd getoond rondom beschikbaar.
  • Deze dragen deze meest uiteenlopende namen. Het kan zijn de namen van de buren die, bijvoorbeeld, miste achternaam van het netwerk. Maar het kan ook zijn mooie namen of willekeurige getallenreeksen. Soms zijn de netwerken dragen ook de naam van de internetprovider.
  • De technische naam voor dit netwerknaam is de SSID, die "Service Set Identifier" betekent geadverteerd. Als het netwerk niet wordt gedetecteerd, kunt u de SSID met het bijbehorende wachtwoord opgeven, mengen in met deze, als het binnen bereik is.

Als netwerknaam wordt gewijzigd

  • Om de naam van het netwerk wijzigen, moet u de "Network and Sharing Center" te openen. Dit wordt gedaan via het menu Start. Er moet dan dubbelklikt op het icoon onder "Active Display Networks". Het zal een nieuw venster waar de naam gemakkelijk kunnen worden veranderd openen. De wijziging moet worden bevestigd met "OK".
  • Kijk naar de naam van het netwerk die het biedt geen indicatie van het wachtwoord dat moet worden gebruikt om dit weer te geven. Ook moet duidelijk niets over de eigenaar van het netwerk. Profiteer van de beste fantasy naam zonder persoonlijke referentie, zoals Blumentop of een willekeurige cijfers en tekens.
  • Ook verwijzingen naar de fabrikant van de inrichting of het Internet provider moet worden vermeden. Zodat specialisten kunnen het World Wide Web gebruiken om zwakke punten van deze apparaten te vinden en dus illegaal bellen in uw netwerk. Is dit eenmaal gebeurt, kan grote schade worden uitgevoerd.

Tags: Computer, wifi-netwerk, SSID, gebruikers

Gerelateerde Artikelen aan Wat is de naam van een netwerk?

Tags

© 2024 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden