June 1

Ze zeggen altijd ja, je moet veel van vloeistoffen, bij voorkeur water te drinken. Immers, het water in Duitsland de meest populaire dorstlesser, vooral mineraalwater. Met betrekking tot zware metalen, pesticiden en dergelijke moeten worden nageleefd bepaalde grenzen in zowel minerale en leidingwater. Maar dat water is beter?


Wat is beter, kraanwater of gebotteld water?


Zowel leidingwater en gebotteld water hebben hun voor- en nadelen.Voor- en nadelen van leidingwater

  • Water is een belangrijk voedselgewas, die iedereen zeer grote hoeveelheden nodig. In Duitsland kraanwater is de meest strikt gecontroleerde eten. Echter wordt niet gecontroleerd dat mogelijk schadelijke stoffen. Het sporen van uranium en vele andere milieu-toxines en vreemde substanties werden gevonden in herhaaldelijk.
  • Stadtwerke controleer de leidingen precies goed om de hoek, hier eindigt de verplichting van de wetgever om drinkwater te voorzien in overeenstemming met het drinkwater verordening. Toen elk van de huiseigenaar verantwoordelijk voor de leidingen in het huis. Vooral oude loden leidingen of waterleidingen in het algemeen, zoals in veel oudere gebouwen, kan leiden of geef andere resten in het water. Ladingen kunnen, maar ze worden veroorzaakt door koperen kabels.
  • De mineralen het leidingwater beter presteert dan het mineraal water, omdat het aandeel van mineralen is in lijn of het drinken van een hoger dan in mineraalwater. Vooral mineraalrijke water kan worden gevonden in de Allgäu en vanwege kalksteen in de bodem en in Baden-Württemberg.
  • Water is echter wat betreft de mineralen slechts een aanvulling, aangezien we reeds voldoende meestal mineralen van het dieet ons door sommige zelfs te veel, zoals natrium, die is opgenomen in de vorm van natriumchloride.

Gebotteld water beter dan water?

  • Er zijn meer dan 500 verschillende mineraalwater. Daarnaast kunt u tussen nee, select, veel of weinig koolzuur. Dit doet echter niets over de vraag of ze beter zijn dan gewone kraanwater zeggen. Iedere Duitse drankjes ongeveer 130 liter mineraalwater, hetzij van het glas of plastic fles. Terwijl plastic flessen zijn handig, maar kan ook schadelijk zijn.
  • In mineraalwaters de zogenaamde PET-flessen wetenschappers in staat waren om bijvoorbeeld hormoonachtige stoffen die in water kunnen aantonen. Bewezen hormonale belasting van water in plastic flessen was bijna twee keer zo hoog als in water uit glazen flessen.
  • De fabrikanten bieden tal van beloften, dus het geeft de indruk aan de consument veel beter en gezonder dan het drinken van water zijn.
  • Diverse tests van stilstaand water is gebleken in bijna alle tekortkomingen, zowel in smaak, in de etikettering of het gehalte aan mineralen. Bijvoorbeeld, sommige teveel uranium, waarbij de nieren kunnen beschadigen permanent ingesloten. Daarnaast nog wateren vaak opgezadeld met ziektekiemen die immunodeficiëntie kan gevaarlijk zijn voor baby's of gemakkelijk. Zowel minerale en leidingwater behoeften in Duitsland is niet vrij van ziektekiemen, maar vrij zijn van ziekteverwekkende pathogenen te zijn.
  • Mineraalwater in Duitsland is onderworpen aan de richtlijnen van de Duitse minerale en tafelwater verordening, die significant verschillend in termen van de grenzen van de drinkwaterverordening. Het is veel minder gecontroleerd en de grenzen gedeeltelijk veel hoger dan het drinkwater.
  • In tegenstelling tot het drinken van mineraalwater mag alleen met toestemming worden veranderd in haar oorspronkelijke samenstelling, dwz moet er alleen water fluoride, mangaan, ijzer, arseen en zwavelverbindingen worden verwijderd.

Of het water of mineraal water is beter, is nog steeds ter discussie. Uiteindelijk is het aan jou, wat hij beslist.

Tags:

Gerelateerde Artikelen aan Wat is beter, kraanwater of gebotteld water?

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden