May 30

Warmte-uitslag is klein, roodachtig blaren of puisten die meestal vormen op het voorhoofd, het gezicht of de hals, borst en schouders. Vooral te warm verpakt zuigelingen worden vaak getroffen in de zomer van. Meestal zijn de warmte-uitslag verdwijnen op hun eigen, zodra de huid afkoelt. Toch moet je weten dat sommige aanwijzingen voor de behandeling van stekelige warmte.


Wat helpt tegen warmte-uitslag?


Om uw kind van stekelige hitte te beschermen, moet u voorkomen dat overmatige hitte.Wat je nodig hebt:

  • Lauw Water
  • Zachte handdoek
  • Baby poeder

Voorzorgsmaatregelen stekelige hitte te voorkomen

  • Warmte-uitslag is meestal het gevolg van zware zweten in combinatie met een blokkade van de zweetklieren. In tegenstelling tot de meeste verdachten kunnen stekelige hitte veroorzaken, dus zelfs als u of uw kind niet werden blootgesteld aan de zon.
  • Vermijd in de zomer of in zeer warme klimaten tot knus en warme kleding, evenals een te dikke deken 's nachts. Beide kunnen het zweet te voorkomen niet goed kan verdampen en verstoppen van de zweetklieren, die kunnen optreden in de volgende warmte-uitslag.
  • Kinderen die hebben een sterke neiging om stekelige hitte, moet je aandacht in het algemeen te betalen tijdens het warme seizoen, niet te veel blootstelling aan de hitte. Aanbevolen is een luchtige kleding gemaakt van zijde of katoen. Vermijd de andere kant, kunststoffen en wol, omdat dit kan leiden tot verhoogde here zweten.

Behandel warmte-uitslag bij volwassenen en kinderen

  • In acute gevallen moet u baden of uw kind in lauw water en vervolgens afvoer met niet al te ruwe handdoek. Droog de getroffen stekelige hitte huid het beste alleen door te deppen dan wrijven af, omdat de huid zou dit alleen maar verder geïrriteerd zijn.
  • Je moet dan het stof van de huid met een geschikte babypoeder. Absoluut te vermijden vette crèmes, omdat de zweetklieren kan dus nog meer worden verstopt.
  • In de regel, warmte-uitslag of miliaria of dermatitis hidrotica - dus de medische termen - onschadelijk en verdwijnen op zichzelf opnieuw. Er zijn echter bepaalde vormen van deze uitslag die vooral optreedt in de tropen. Als de warmte-uitslag na 10-15 uur nog niet is verdwenen, moet u een arts te raadplegen, omdat het anders een allergische reactie of een infectie van de huid kan veroorzaken.

De inhoud van de pagina's van www.helpster.de werd gemaakt met grote zorg naar beste weten en geloof. Voor de juistheid en volledigheid, kan geen garantie worden gegeven. Om deze reden geen aansprakelijkheid voor eventuele schade in verband met het gebruik van de aangeboden informatie wordt uitgesloten. Informatie en artikelen kunnen worden beschouwd als een vervanging van professioneel advies en / of behandeling door een gekwalificeerde arts in ieder geval. De inhoud van www.helpster.de kan niet en mag niet worden gebruikt voor zelf diagnose of behandeling te beginnen.

Tags:

Gerelateerde Artikelen aan Wat helpt tegen warmte-uitslag?

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden