June 1

Onderarm nattigheid kan ontwikkelen tot een probleem. Wanneer de zweetklieren werken niet alleen in hete temperaturen op volle snelheid, vaak helpt een eifaches Deo niet tegen het zweet vlekken. Lees in deze handleiding, die nog kan helpen tegen de onderarm nattigheid.


Wat helpt tegen onderarm nattigheid bij mannen?


Onderarm nattigheid - Niet voor sterke mannen! © daniel_stricker / PixelioVooral mannen hebben vaak last van een verhoogde zweetproductie en dus ook onder verhoogde onderarm nattigheid. Dit kan een probleem zijn, en op het werk of op een in vele situaties.

Onderarm nattigheid - helpt tegen zweet vlekken op het shirt

  • Een eenvoudige deodorant is niet genoeg, maar bestrijdt alleen de geur. Beter is een zogenaamde antitranspiratiemiddelen, waarbij het zweet van nature voorkomt voor de productie van zweet. Veel van deze antitranspiratiemiddelen bevatten een aluminiumverbinding gewoonlijk aluminiumchloride, dat werkzaam is tegen vocht onderarm en een verhoogde zweetproductie door de verminderde poriën zweet. De kristallijne Deosteine ​​basis van een aluminiumverbinding. Echter, de gevoelige huid irriteerde hen.
  • Wie transpireert bijzonder sterk onder de armen, kan ook plaats katoenen handdoeken in de oksels. Deze kunnen vocht absorberen en verminderen het zweet vlekken.
  • Als het overmatig zweten neemt pathologische proporties, ook een cosmetische chirurgie kan helpen. Hiermee meeste zweetklieren uitgewist en kan dan langdurende geen zweet meer. Onder bepaalde omstandigheden kan de kosten van een dergelijke ingreep worden overgenomen door de zorgverzekeraar, die ook helpt bij het zoeken naar een geschikte arts.

Meer tips tegen overmatig zweten

  • Van belang in versterkte zweten om regelmatig eventueel meerdere keren per dag wassen. Een deodorant kan alleen maskeren de geur en is geen vervanging voor een adequate hygiëne.
  • Een thee gemaakt van verse of gedroogde blaadjes salie vermindert natuurlijk het zweten en daarmee helpt tegen onderarm nattigheid.
  • Als je zweet bijzonder sterk, moet u ervoor zorgen om wat koffie te drinken, net zoals je moet vermijden kruidig ​​en pittig eten, omdat deze te stimuleren zweetproductie.

Tags: Schoonheid, zweet, zweet hulp, antitranspiratiemiddelen, onderarm nattigheid

Gerelateerde Artikelen aan Wat helpt tegen onderarm nattigheid bij mannen?

Tags

© 2021 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden