May 30

Klinkt dit bekend? Een plotselinge, einschießender pijn in de rug op een fantastische inspanning beweging: lumbago. Zo snel als de rugpijn is gekomen, zo moeilijk als het is, echter, zich te ontdoen van hem. Wat helpt het meest tegen lumbago?


Wat helpt tegen lumbago?  - Hoe is het snel beter


Een lumbago is vaak onschadelijk - met de juiste behandeling, zal je snel weer fit.Dat je plotseling heb een lumbago, kan vele oorzaken hebben. Zo kan verstopping van een wervel, ernstige spierspanning of slijtage van de wervelgewrichten pijn. De lumbale regio wordt doorkruist met dichte pijn-geleidende zenuwvezels dus al kan leiden tot lichte tot ernstige pijn veroorzaken. Door de pijn, is er een directe belasting van de rugspieren, zodat u meestal geen normale, rechte houding meer.

Wat helpt snel als je gepakt lumbago

  • Onder het synoniem lumbago samen zijn meestal samen al acute pijn in de rug. Wat dit is de oorzaak - een blokkade, een beknelde zenuw (meestal de heupzenuw), of de tussenwervelschijven: gelden voor de acute behandeling van dezelfde maatregelen.
  • Als je de pijn te vallen abrupt, zodat je van de meest direct aan de zijkant en buig je benen iets aan het lichaam. Aldus kan de rugspieren weer ontspannen.
  • Vaak is de rugspieren gespannen door de enorme en lumbago veroorzaakt veel grotere problemen dan de oorzaak. Om de strakke spieren los te maken en de pijn verlichten, alle maatregelen die de bloedstroom naar de spieren te stimuleren geschikt. Tegen strakke spieren helpt meeste warmte. Gebruik een warm water fles of een korrel kussen de spieren kan lokaal worden behandeld. Met een warm bad of een bezoek aan de sauna om de hele stofwisseling in het lichaam te stimuleren.
  • In de apotheek, kunt u speciale verwarming pleisters tegen lumbago krijgen. Deze worden vastgelijmd aan de pijnlijke plek en houd warm. Dit zal ontspannen de spieren, de pijn afneemt. De patch heeft het voordeel dat u niet hoeft te liggen.
  • Als je koud beter, kunt u ophangen speciale Kältepads op de pijnlijke plek. Dit Kühlkompressen zijn ook verkrijgbaar in de apotheek. Als je een vriezer, kunt u ook een handdoek nat, weer vouwen in de helft en zet enige tijd in de vriezer. Zet tussen uw huid en de bevroren handdoek een dunne theedoek.
  • Beweging is zeer belangrijk voor rugpijn. Langere bedrust verergert de toestand en prognose dramatisch, dus je Vermijd praten te behouden overdreven. Met een acute lumbago Je moet vooral voorkomen dat het uitvoeren van roterende bewegingen of om zware lasten te dragen. Echter, waardoor beter herstel, zijn normale bewegingen of zelfs lopen. Voor de pijn helpt beter dan bedrust in ieder geval.
  • Pijnstillers en medicijnen die de spieren die kunnen helpen herwinnen mobiliteit ontspannen. Echter, je moet niet een langere periode over te nemen zonder overleg met uw arts krachtige pijnstillers.
  • Gentle hulp tegen lumbago aanbod acupunctuur en osteopathie. Wie heeft er meer problemen met zijn rug, moeten proberen door fysiotherapie op te bouwen zijn spieren en het dagelijks leven terug te vriendelijk te maken.
  • Wat u moet er rekening mee: In het algemeen verdwijnen de symptomen in een lumbago binnen een paar dagen. Als dit niet het geval is, moet u medische hulp te zoeken. Zelfs als je merkt dat tintelingen, gevoelloosheid of verlamming in de armen of benen, moet u medische hulp te zoeken, verschuilen achter vaak ernstige spinale disc klachten.

Als de pijn aanhoudt na drie dagen nog steeds, is een bezoek aan de dokter aanbevolen. Want je moet absoluut vermijden dat de pijn chronisch worden. Ook moet worden onderzocht of achter de symptomen echt een lumbago of een andere ziekte zoals een hernia geplaatst.

Andere auteur Felicitas Schmidt

De inhoud van de pagina's van www.helpster.de werd gemaakt met grote zorg naar beste weten en geloof. Voor de juistheid en volledigheid, kan geen garantie worden gegeven. Om deze reden geen aansprakelijkheid voor eventuele schade in verband met het gebruik van de aangeboden informatie wordt uitgesloten. Informatie en artikelen kunnen worden beschouwd als een vervanging van professioneel advies en / of behandeling door een gekwalificeerde arts in ieder geval. De inhoud van www.helpster.de kan niet en mag niet worden gebruikt voor zelf diagnose of behandeling te beginnen.

Tags:

Gerelateerde Artikelen aan Wat helpt tegen lumbago? - Hoe is het snel beter

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden