May 31

Uw hond hoesten? Dit kan verschillende oorzaken hebben. Zoek uit wat helpt tegen droge hoest en wanneer moet je zeker gaan met uw hond naar de dierenarts. Achter een schijnbaar onschuldige hoest soms verbergen ernstige ziekten die moeten worden herkend en behandeld.


Wat helpt tegen droge hoest bij honden?


Als de hond hoest, kan ernstige ziekten hierachter.Hoe droge hoest bij honden manifesteert

  • Over het algemeen honden hoest net zoals wij mensen. Daarom is het aan de eigenaren meestal gemakkelijk om de symptomen van de hond te identificeren. Mocht het begrenzen van de hoest braken hond. Hier gaat de eigenlijke braken regurgitatie van voedsel of gal voorafgegaan altijd krampachtige bewegingen van de buik, waardoor het voedsel pulp wordt vanuit de maag in de slokdarm. Dit buikkrampen ontbreekt tijdens het hoesten. De bij grote optredende kortademigheid, zogenaamde buikademhaling soms een gelijkaardige verschijning.
  • Zelfs niezen kunnen onze gedomesticeerde honden. Aangezien dit ook graag niezen van de mensen, het is ook gemakkelijk te onderscheiden. Bovendien komt als bijzonderheid, de zogenaamde. "Reverse niezen" bij honden. Het komt in snel achter elkaar om een ​​herhaalde korte en scherpe tekening lucht. Meestal wordt dit gedaan door de mond en neus en de hond gaat terwijl schrijlings op. Aangezien het is vergelijkbaar met schokkerig, zoals niezen - maar gewoon de andere kant op - het concept van de "Reverse niezen" heeft het zich ontwikkeld. Alhoewel het uiterlijk is een dramatisch en veel eigenaren denken op dat moment zou haar hond stikken, is meestal zeer mild en bijna altijd een zo snel kwam. De oorzaken van dit fenomeen is nog niet duidelijk. Soms omgekeerde niezen gaat gepaard met een lichte verkoudheid, maar het komt ook volledig op zonder duidelijke oorzaak.

Oorzaken van een droge hoest bij honden

  • De oorzaken van een droge hoest bij honden zijn zeer divers. Ongetrainde honden trekken vaak massaal aan de lijn, zodat de ketting een sterke druk op de Kehlkof en de bovenste luchtpijp oefeningen, die kan leiden tot een droge hoest.
  • Zoals bij ons mensen ook, kan elke verkoudheid met hoest gepaard gaan. De kennelhoest, quasi het "Dog griep" is hier waarschijnlijk de meest voorkomende oorzaak.
  • Niet zelden de hoest wordt veroorzaakt door een gevorderde hartziekte vooral bij oudere honden. Een slecht passende hartklep, er een defect de gevorderde stadia van longoedeem (landlaufig aangeduid als "water in de longen") kunnen veroorzaken. Opvallend in deze ziekte de hoest optreedt bij het begin meestal met spanning de hond.

Wat de hond bij hoesten helpt echt

  • Want achter de onschadelijke symptoom "hoesten" kan echt ernstige ziekten te zetten, moet elke hoest die langer dan een week duurt, worden onderzocht door een dierenarts. Als er zulk een hart-en vaatziekten, de hond heeft dringend behoefte aan juiste medicatie.
  • De hoest Biedt maar uit onschuldig te zijn, helpen zelfs eenvoudige huismiddeltjes. Dus u kunt laten honden inademt, en aldus bijdragen tot een bevochtiging van de luchtwegen, die slijm van de afscheidingen in droge hoest vergemakkelijkt. Soms helpt het alleen maar om de luchtvochtigheid in de woning te verhogen door het ophangen van water kom op de radiatoren.
  • Met ongeschoolde honden met een sterke lange termijn Leinenzug helpt een goede opleiding, eventueel met de hulp van een hond trainer of een hond school. Tot aan het succes van de opleiding van de hond helpt op de korte termijn de oprichting van een borst harnas in plaats van de kraag voor meer comfort.

Tags: Leisure, hoesten, dierenarts, symptomen, zieken

Gerelateerde Artikelen aan Wat helpt tegen droge hoest bij honden?

Tags

© 2021 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden