June 1

Iedereen op een bepaald punt in het leven gekweld door hoofdpijn, maar in aanvulling op drugs, er dingen die snel zal bijdragen tot pijn.


Wat helpt snel voor hoofdpijn?


Ieder mens heeft een hoofdpijn op een bepaald moment.De verschillende vormen van hoofdpijn

Hoofdpijn kan zelfs idiopathische, dat wil zeggen, als een functionele stoornis zonder biologische schade en organische correleren optreden of zijn de uitdrukking van een ernstige organische ziekte. Idiopathische hoofdpijn, maar veel vaker.

  • Organische aandoeningen met hoofdpijn als een symptoom zijn meningitis, de ziekte van Horton's, vasculaire dissectie, sinus trombose, symptomatische trigeminusneuralgie, tumoren en Liquordruckänderungen. Andere niet-neurologische oorzaken kunnen zijn organische bloed onder hoge druk en KNO-ziekten. 54% spanningshoofdpijn, migraine en 38% 8% overige: de idiopathische vormen van Kopschmerzes zijn als volgt verdeeld.
  • Spanning hoofdpijn wordt veroorzaakt door spanning in de nekspieren, die beide partijen in het hoofd uitstralen. De pijn is aan beide zijden, ten minste 30 minuten tot 7 dagen en onderdrukkende, niet-pulserende. Ze hebben een gemiddelde intensiteit en geen braken, gevoeligheid voor licht nog.
  • Migraine wordt kloppende eenzijdige hoofdpijn die per definitie vaker dan 5 keer een lengte van 4 - 72 uur optrad. Het komt misselijkheid en fotofobie. In 15% van de migraine-aanval wordt voorafgegaan door een aura in de vorm van visuele handicap, Sensibiltätsstörungen of evenwichtsproblemen. Migraine wordt veroorzaakt door een steriele ontsteking en vasodilatatie van de extracraniale vaten.

Wat helpt tegen de pijn snel?

  • Medicatie: Als spanningshoofdpijn rijke normale pijnstillers intermediaire dosis. In migraine er speciale stoffen die de verbreding van de vaten in de hersenen te voorkomen door het blokkeren van een serotoninereceptor. De meeste van deze aanpak zal snel helpen om pijn.
  • Rust: Voor hoofdpijn die je moet rusten. Ga liggen en ontspan vaak helpt verlichten spanning. Manchml de pijn verdwijnt na een kort dutje, omdat SCH kunnen ontspannen de spieren. Ook het deppen van menthol op de tempels en koude kompressen helpen snel.
  • Lifestyle management: Mensen met een chronische hoofdpijn, zijn er altijd individuele triggers. Indien, bijvoorbeeld, stress, slaapgebrek en de volgende cafeïneterugtrekking, het derde te veel warmte. U moet weten en te voorkomen dat uw triggers! Over het algemeen is het voldoende om te slapen, het drinken van te veel alcohol en koffie en - bijzonder belangrijk - om regelmatig aërobe oefening te maken!

De inhoud van de pagina's van www.helpster.de werd gemaakt met grote zorg naar beste weten en geloof. Voor de juistheid en volledigheid, kan geen garantie worden gegeven. Om deze reden geen aansprakelijkheid voor eventuele schade in verband met het gebruik van de aangeboden informatie wordt uitgesloten. Informatie en artikelen kunnen worden beschouwd als een vervanging van professioneel advies en / of behandeling door een gekwalificeerde arts in ieder geval. De inhoud van www.helpster.de kan niet en mag niet worden gebruikt voor zelf diagnose of behandeling te beginnen.

Tags:

Gerelateerde Artikelen aan Wat helpt snel voor hoofdpijn?

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden