May 31

Ben je net 6 december dacht ook al vele malen eerder net voor Kerstmis, "ik alleen maar geven"? Een geschenk is snel gekocht, maar als je wilt iets zelfgemaakte en origineel te geven, moet u doen in de tijd gedachten. Welke creatieve manieren je hebt voor een geschenk aan Nicholas en wat je nodig hebt voor die hier kunt vinden!


Wat geef ik aan Nicholas?  Original zelf maken -


Het wachten op de Kerstman en de cadeautjes © setcookie / PixelioGeef een zelfgemaakte Kerstman sokken

Ieder klein kind is gelukkig om een ​​verrassing van de Kerstman te krijgen. Gewoon een leuke verpakking voor geschenken laat de harten van kleine kinderen sneller kloppen. Wees creatief en daarom vertrouw uzelf op een zelfgemaakte Kerstman sokken.

  1. Eerst bereiden voor een kleine sokken. Als een sjabloon of template voor een rode kerst stof die u kunt gebruik maken van een van je eigen sokken. Wees voorzichtig, een beetje meer genereus knippen, zodat u voldoende ruimte voor de inhoud later.
  2. Kan twee helften sokken voor hem, dan kunt u ofwel naaien zichzelf en gebruiken de naad tegelijkertijd als een creatieve patroon of een naaimachine bij de hand en stel met behulp van de stiksels op je sokken.
  3. Is uw Nikolaus sokken tot nu toe gedaan, dan kunt u creatief, lijm en naai kerstversiering op je sokken.
  4. Vul dan uw Kerstman sokken met uw giften en sluit de hele zaak met een grote gekleurde boog. Klaar is uw zelfgemaakte gift Nicholas.

Meer suggesties en ideeën voor Nicholas - geven Homemade

Gebruik je krachten en vaardigheden voor een zelfgemaakte cadeau voor Nicholas. Kansen en mogelijkheden voor creatieve ideeën, zijn er vele:

  • Bak kleine koekjes en Nicholas versieren deze vervolgens met bijpassende ijsvorming of hagelslag. De hele liefde op een bord met servet gepresenteerd en eindigde de Nikolausnascherei.
  • Breien of haken u voor uw geliefde iets voor Kerstmis, hoe over een muts, sjaal of zelfs een Nikolausdeckchen en motiveren van de juiste garen en gekleurde wol, zijn er in de handel verkrijgbaar.
  • Toegang voor zelfgemaakte cadeaus op natuurlijke producten terug, als het ware, bijvoorbeeld, met een kleine kerstman kaars regeling, de perfecte activiteiten zijn er in de natuur. Daarnaast kunt u uiteraard rekenen op accessoires van de ambachtelijke winkel.

Zoals u kunt zien, je eigen creativiteit bij tavernes voor Nicholas zijn geen grenzen. Gewoon gebruik maken van de verschillende manieren waarop je beschikbaar bent.

Tags: Leisure, Advent, cadeau, Nikolaus, cadeaus

Gerelateerde Artikelen aan Wat geef ik aan Nicholas? Original zelf maken -

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden