May 30

Er is geen twijfel vlekken zijn vervelend en kijk maar lelijk. Maar niet altijd het duurt huid-irriterende producten met veel chemische toevoegingen uit de drogisterij. Met een kleinere Akneschub, mee-eters en puistjes op het gezicht, kan huismiddeltjes wonderen verrichten. En het beste deel: De benodigde ingrediënten die je meestal in huis en goedkoop zijn ze ook!


Wat echt helpt tegen puistjes op het gezicht


Home remedies kunnen helpen tegen puistjes en mee-eters.Wat je nodig hebt:

  • Tandpasta
  • Kamille theezakjes
  • Appelcider Azijn
  • Citroensap
  • Heilerde

Tandpasta tegen puistjes

Tandpasta is goedkoop en kan gevonden worden in elk huishouden. In feite, het werkt via haar drogen effect tegen puistjes. Dep Gewoon een beetje tandpasta op de juiste locaties op het gezicht en was het na het drogen uit. Echter, je moet niet elk merk dat fluor bevat gebruiken. Zodat u precies het tegenovergestelde, helaas, omdat fluoride puistjes kan ontbranden.

Kalmerende stoom tegen vlekken

Een stoombad opent de huidporiën en verzacht eelt op. Hierdoor kan de sebum, die verantwoordelijk is voor de vorming van puistjes en mee-eters, drain. Voor een stoombad, giet zeer heet aan kokend water in een kom en buig je gezicht voor een paar minuten over de stoom. Aanbevolen het vergezeld van het hete water wat kamillethee tas is. Kamille onderscheidt zich door zijn kalmerende en anti-inflammatoire eigenschap. Deze kuur mee-eters, puisten en pukkels sneller.

Acid droogt puistjes uit

De zuurgraad van sommige commercieel beschikbare appelazijn of citroensap droogt vlekken goed. Tegelijkertijd is de home remedies handelen licht desinfecterend en laat verval een milde acne en lelijke puistjes sneller. Meng de azijn of sap in een verhouding van 1: 1 met water. Breng het dan met behulp van een wattenschijfje in de avond op het gezicht en laat het zitten 's nachts. Voor ernstige acne moet u voorkomen dat het drogen agenten en medische hulp te zoeken.

Genezing van de aarde als een masker op het gezicht

Met healing aarde klei of Lößerde die is voortgekomen uit glaciale afzettingen. Het is verkrijgbaar bij de drogist of apotheek voor een paar euro. Het wordt aangeraakt als een masker met een beetje koud water tot een stijve Mash en toegepast op het gezicht. De helende klei droogt op de huid en dus trekt diepe onzuiverheden. Laat het masker inwerken ongeveer 15 tot 20 minuten totdat het werkelijk volledig droog en het opperste wrijven. Dit is tegelijkertijd verwijderd een exfoliërende werking, het eelt op de huid. De huid wordt heerlijk zacht na een masker met helende aarde. Dus u behaalde niet alleen de strijd tegen vlekken, maar verzacht de huid en zorgt door de scrub voor een goede circulatie.

Tags: huismiddeltjes, Schoonheid, puistjes, acne, mee-eters, vlekken

Gerelateerde Artikelen aan Wat echt helpt tegen puistjes op het gezicht

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden