June 1

Elk heeft een iets andere manier van schrijven en heeft vervolgens ook individueel handtekening. Kan men dan ook van de Schrift over het karakter van de mensen die dicht? Wat doet de personal spelling?


Wat doet het verslag van een man?


Het schrijven is individu.De handtekening van een persoon is heel persoonlijk en individueel. Toch zijn relaties niet duidelijk gekoppeld aan de persoonlijkheid.

Lees wat grafologen uit de Schrift

  • De lettertype kan worden gevonden, die iets schreven, aangezien het geval van de personages verschilt van persoon tot persoon. Gewoon omdat iedereen schrijft de letters op zijn eigen manier, de gedachte spreekt voor zich dat kan hier correlaties met de persoonlijkheid te vinden.
  • Dit is ook de aanpak van de grafologie. Deze discipline heeft het dat er duidelijke banden tussen de lettertype kenmerken (bv. Als bogen, lijnen, afstanden, richtingen van de helling) en individuele gedragsmatige neigingen.
  • Dus ze zeggen over mensen die initialen schrijven zeer groot, na dat ze zeer zeker van zichzelf. Bij de hoge letters (z. B. l, h, k) toont de opklimmenden (dwz het boveneinde van het geval) naar analogie van geestelijke vermogens, dus bijzonder groot stokken voor intellectualiteit.
  • Schrijft iemand nogal kinderachtig over met kleine Kullern plaats i-punten, dan wordt gezien als een teken van een hechte band van de moeder. Dus er zijn veel lettertype kenmerken die het mogelijk maken de mening van de grafoloog is om conclusies te trekken over de aard van de mens.

Geschreven zegt een man echt zo veel?

  • De interpretaties van grafologie zijn controversieel. Aan de ene kant zijn er zelfs bedrijven die handgeschreven cv's graphologisch kan onderzoeken, aan de andere kant kon worden gevonden in het psychologisch onderzoek geen significante correlaties tussen de ondertekening van een man en zijn karakter.
  • Het was ongeveer vergeleken als gevolg van een persoonlijkheidsvragenlijst was consistent met de resultaten van de grafologische evalueren. De correlaties waren in het bereik van het toeval.
  • De respondenten, maar we onderzocht mensen, dan zeiden ze vaak dat je jezelf in de verklaringen van de Schrift analyse en heel wat mis. Maar hier is ook bedacht dat veel uitspraken over de mensen die getest zijn meer algemeen van aard en kunnen situationeel correct zijn. Als zulke mensen worden beschreven als soms impulsief, dan is zeker waar voor velen.
  • Wat de Schrift zegt echter niet op te sporen, is de geschatte leeftijd. Hoe ouder iemand is, hoe wankel is meestal ook het schrijven. Om hier te kunnen een goede beoordeling, maar schrijft monsters van eerdere levensfasen nodig. Zelfs een vermindering van fijne motoriek wordt weerspiegeld in een bruto aanstaande brief tekening.

Tags: het schrijven, Onderwijs, cultuur, mensen, zeggend, grafologie

Gerelateerde Artikelen aan Wat doet het verslag van een man?

Tags

© 2024 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden