May 30

Bent u geïnteresseerd in een tepel piercing? De piercing studio's hebben nu een veel te doen, omdat meer en meer mensen willen zo'n piercing. Wat het kost op alle?


Wat doet een tepel piercing?  - Opmerkelijk


Dus een tepel piercing kan pijnlijk zijn.Wat doet een tepelpiercing

U wilt een tepel piercing? Dit kan wel een beetje pijn, omdat het gebied rond de tepel is zeer gevoelig, aangezien de wrat zelf.

  • De tepel piercing wordt doorboord, door de tepelhof. Beide geslachten vinden het mooi en kan niet worden afgeleid van de vervelende pijn, het kan steken. De kosten variëren.
  • Het graveren is meestal verticaal, maar ook horizontaal. De opstelling is willekeurig. Hoe is het zinvol voor u, kunt u een professionele piercing studio vertellen. Het is zelfs mogelijk om te laten steken meerdere piercings op elkaar.
  • De meeste mensen die een tepel piercing kan doorboren hebben als motivatie de esthetische aantrekkingskracht. De gevoeligheid rond de wrat zal worden vergroot, vaak dienend seksuele opwinding. Echter, dit soort piercing in verschillende culturen teruggevonden.
  • Natuurlijk, de kosten variëren in de verschillende piercing studio. De sieraden is niet inbegrepen in de prijs, in de regel, zodat je hem nodig hebt om extra te betalen. Echter, de behandeling niets kost.
  • Door het was het midden van de 14e eeuw sommige dames scheermes sieraden in de wrat. Dit was echter vooral pas in de edelvrouwen. Ze ontblootte terwijl haar tepels en de kleren waren bijgevolg erg diep decollete.

Zo kost een barrage in de tepelhof

  • Tegenwoordig tepel piercings zijn actueler dan ooit. Heeft u zo'n piercing wilt, moet je rekening houden met de kosten die variëren tussen de vijftig en 80 €. De sieraden is extra en natuurlijk ook varieert. Hoe hoger de kwaliteit van de sieraden, hoe duurder het wordt.
  • Kies voor een tepel piercing, moet je niet redde echter knap. Ontdek het in diverse piercing studio en vragen voor een rustige, hoeveel ervaring de piercer heeft. Bekijk ook rustig in de studio. Immers, zou de hygiënische omstandigheden goed.
  • Na het doorprikken van de piercer moet u precies vertellen wat u zelf moet doen voor de behandeling. Zo is het nuttig om een ​​desinfecterend zalf te maken eventueel een paar dagen, om ontsteking te voorkomen. Je jezelf moeten alle mogelijkheden van hygiëne uitlaat zoals dagelijkse schoonmaak rond de wrat rond.

Heeft de studio een goede reputatie, zal meestal geen complicaties optreden. Mocht desondanks ontbranden het gebied of zeer pijn, moet u uw huisarts te raadplegen.

Tags: kosten, Vrije tijd, sieraden, hygiëne, piercings

Gerelateerde Artikelen aan Wat doet een tepel piercing? - Opmerkelijk

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden