May 30

Vraagt ​​u zich af wat maakt een media-ontwerper? Mediengestalter zijn creatief actief. Ze creëren gedrukte media, websites of video's.


Wat doet een media-ontwerper?


Mediengestalter werken in een creatieve omgeving.Wat doet een media-ontwerper in opleiding

De taak van een media-designer is populair en irritant vooral creatieve jongeren. De bundeling van de Design and Technology benadrukt de functieomschrijving. De weg naar de finale via een driejarige duale opleiding in een bedrijf. Parallel aan de praktijk een bezoek aan een school voor beroepsonderwijs.

Voor de training ten minste een middelbare school diploma met goede cijfers in de hoofdvakken computer wetenschap en kunst nodig. Wat doet een media-ontwerper? Sommige bedrijven bieden stageplaatsen aan te leren kennen. Profiteer van deze aanbiedingen en beter te leren kennen de functieomschrijving.

Het onderwijs in de media ontwerp "digitale en print" is onderverdeeld in de gebieden van expertise "Overleg en planning", "Design and Technology" of "ontwerp en visualisatie." Kies voor een van de gebieden en krijgen meer expertise op het vakgebied.

Wat doet de training plan? Dit omvat de volgende: conceptie en het ontwerp, creatieve reactie, technologie en kwaliteit management, project management, informatica en data handling. De eerste twee jaar zul je kennis op te doen op het gebied van arbeidsrecht, bescherming van het milieu, de organisatie van het werk en het ontwerp alsmede gegevens en media. De tussenliggende onderzoek zal plaatsvinden na twee jaar.

In het derde jaar, wordt de inhoud verdeeld op basis van uw vakgebied. Kies voor "Overleg en planning", ligt de focus in "Project Management". In de "Design and Visualization" Ze gaan met het bedenken en vormgeven. De situatie is anders in het kantoor "Design en Technologie" uit: Hier kunt de kwaliteit van het management te leren, weet dat de technologie en de creatieve conversie.

Na drie jaar, hun opleiding met een laatste onderzoek te voltooien u. De inhoud-test bestaat uit vijf delen: "ontwerp en implementatie van de technologie", "conceptie en Design", "Media Production", "communicatie", "Sociale en Economische Studies". Na het passeren van u een certificaat van de stage ontvangen.

Tijdens de training, je geld verdienen . Afhankelijk van het bedrijf ontvangt u in hun eerste jaar 490-800 euro, een tweedejaars 540-857 euro en de laatste 590-916 Euro. Het aanvangssalaris is volgens "Azubiyo" 1600-2500 Euro.

Zoeken naar een alternatieve media design? Meer media beroepen zijn: communicatie, media, of grafische ontwerper, fotograaf of een gecertificeerde inrichting van technische assistent.

Professionele leven als een media-ontwerper

Uw professionele leven als media designer is divers en gevarieerd. Adviseren klanten, plannen media en zet uw ideeën in de praktijk.

Op uw werk materialen zijn potloden en papier om uw ideeën te houden, gebruiken de juiste software, zoals Adobe, CorelDraw of andere, een printer - zelfs voor grote formaten - en plotter voor het snijden van graphics.

Afhankelijk van het veld dat u werkt in bedrijven zoals agentschappen voor de marketing, design en grafisch ontwerp bureau, grafische kunst, uitgeverijen of in openbare gebouwen, die een marketing kantoor.

Opvoeden Medienfachwirt

Met je diploma in media design staan ​​open om de mogelijkheden voor vooruitgang. Leer zelf-beroepsmatige "Certified Medienfachwirt IHK" blijven en krijgen vaardigheden op het gebied van mediarecht, bedrijfskunde, human resource management en marketing.

Deze opleiding duurt twee jaar en stelt hen in leidinggevende functies. U zult ook een certificaat van instructeur, die u recht geeft om te fungeren als instructeurs voor de media ontwerpers ontvangen.

De Medienfachwirt kosten maken die u zelf te dragen of te dekken door middel van een educatieve lening. Competent CCI geven advies over opties zoals training hulp en leningen. Gedeeltelijk accepteren bedrijven de kosten van de opleiding voor Medienfachwirt. Vraag advies en informatie krijgen folders die door de bedrijven.

Verwachten te betalen 4.000 tot € 6.000 in een full-time opleiding. Voor een deeltijdopleiding, betaalt u minder. Hier de vergoedingen zijn in 3000 tot 4.000 euro. Naast vallen 500-800 euro onderzoeken en literatuur. Neem contact op met een lokale leverancier, omdat de kosten varieert.

Transformeren ideeën in de media

Mediengestalter zijn creatief actief en werken in een gevarieerde carrière. De opleiding duurt drie jaar en wordt afgesloten met een certificaat van gezel's. Desgewenst kan de leerling kiezen uit drie vakgebieden. Na het verkrijgen van de gezel om de Mediengestalter opent meer deuren.

Door training aan "Certified Medienfachwirt IHK" te worden U wint verdere kwalificaties die u recht geven op leidende rol aannemen in een onderneming. De taakomschrijving is gericht op creatieve mensen die willen werken met klanten of ideeën te implementeren in de praktijk.

Tags: Professional, grafisch, functieomschrijving, Mediengestalter

Gerelateerde Artikelen aan Wat doet een media-ontwerper?

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden