May 30

Een industrieel ingenieur (korte vorm :. Industrieel Ingenieur) combineert de technische wetenschappen met de economie in haar activiteiten. De verschillende gebieden worden ook weerspiegeld in de opleiding en re-vorm dit door middel van interdisciplinaire onderwerpen. Maar wat maakt een industrieel ingenieur, werkte hij in consulting?


Wat doet een industrieel ingenieur in Consulting?


Industrial Engineering en analyseren van nummers. © Rainer_Sturm / PixelioConsulting in het algemeen verwijst naar de raad en wordt vaak gebruikt voor activiteiten die worden uitgevoerd als onderdeel van een management consultancy. Het doel is om activiteiten op het bedrijf, die een passende consultancy diensten te nemen conclusie stroomlijnen. Vooral industriële ingenieurs kan dit een bedrijf overwegen holistisch, omdat ze allebei Wiskunde en Natuurwetenschappen, alsmede economische en engineering en elektrotechniek inhoud in hun opleiding hebben geleerd.

Welke verantwoordelijkheden heeft een industrieel ingenieur?

Veel bedrijven, vooral als ze op technisch gebied te bedienen worden gekenmerkt door bepaalde processen. Sinds ongeveer technische fabricageprocessen rol, die worden gebruikt voor de productie van bepaalde stoffen of producten, zoals kleine onderdelen voor een automobieltoeleverancier kunnen spelen.

  • Deze componenten ondergaan verschillende niveaus zijn ongeveer gevormd, vervolgens samengevoegd of gebracht door verdere verwerking processen (bijvoorbeeld slijpen en draaien met CNC machines) in de gewenste vorm.
  • Deze processen kunnen geoptimaliseerd worden op verschillende manieren, bijvoorbeeld door modernere apparatuur, via een andere reeks verwerkingsstappen of het gebruik van andere materialen. Alleen met deze mogelijkheden van de technische optimalisatie behandeld industrieel ingenieur.
  • Maar hij weet ook zijn weg ook hoe de kosten kunnen worden bespaard en processen kunnen met lagere investeringen worden uitgevoerd - dit is de economische kant van de Consulting. Hier maakt hij de juiste suggesties. De meeste processen zijn zeer complex, het te grijpen verschillende productieprocessen in elkaar en in sommige gevallen ook een bezoek aan sites om wat maakt een industrieel ingenieur in de consulting.

Een ingenieur maakt niet alleen technisch advies

  • Niet altijd het gaat om productietechnische; in de chemische technologie, elektrotechniek en regeltechniek (meten van de waarden en de aanpassing van de werking van de machine op het), zie Industrial Engineering taken. In de elektrotechniek, bijvoorbeeld, kan de geleidbaarheid van materialen optimaliseren of te ontwikkelen geheugenkaarten met nog meer opslagruimte.
  • Bovendien begeleiden bedrijven in de fase van de oprichting van een industriële techniek als goed. Hij maakt de beste technische producten vervaardigen, ondersteuning bij de financiering van de creatie en verbeterde marketing van producten.

Zo zijn er tal van taken in overleg met en interdisciplinaire inhoud van de opleiding bieden ook vele andere gebieden van de activiteit, in het advies en de steun van het bedrijf. De Consulting maakt dus niet een gesloten onderwerp, maar kan een breed scala bevatten.

Tags: zaken, Beroep, consulting

Gerelateerde Artikelen aan Wat doet een industrieel ingenieur in Consulting?

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden