May 30

Iedereen die ooit heeft praatte met een paar mensen of in de schriftelijke of andere SMS is waarschijnlijk over dit symbool struikelde "^^" en vroeg zich af "Wat betekent dit?". De oorsprong van de twee tekens en wat ze betekenen is natuurlijk en logisch, als je zou denken.


Wat ^^ betekent?


Deze "^^" symbool is een uitdrukking van de lach in het chat taalZe zijn zeker niet de eerste of die zich afvraagt: Wat betekent "^^"? Omdat in de dagelijkse chattaal en ook in veel korte berichten, zoals e-mail of SMS naar symbolen en afkortingen die vooral mensen die niet vertrouwd zijn met de chat-problemen, omdat ze nog nooit gezien deze personages te vinden. Eén van deze borden is "^^", die lijken op het eerste gezicht twee "circumflexes", dat wil zeggen twee accenten van de Franse typologie of gewoon twee pijlen of eenzijdig open driehoeken. In feite doet het symbool, maar iets anders.

Wat "^^" in het chat taal middelen

Je zou kunnen vragen jezelf de vraag: "Wat ^^ betekent?" is heel normaal, want zonder te weten hoe het pictogram in de dagelijkse chat is vooral vaak gebruikt onder jongeren, kun je nauwelijks te krijgen op de betekenis ervan.

  • Het symbool werkt als een smiley, het gelach uitdrukt, bijvoorbeeld "D", een smiley bestaat uit de ogen, neus en mond, en laat zien dat men geamuseerde glimlach of eigenlijk lacht.
  • Graag het symbool wordt opgehangen achter een set van een grappige ondertoon geven. Zodat de lezer kan zich voorstellen hoe de zin wordt bedoeld. Een voorbeeld zou zijn: "Mijn moeder vroeg me vandaag wat Internet betekent ^^". De schrijver van het bericht krijgt dus een beetje over zijn moeder grappig, of is geamuseerd door hun onwetendheid. Dit brengt het allemaal alleen door de twee circumflexes einde van de zin uitdrukt.

Waar komt het symbool betekenen?

  • Neem een ​​kijkje in de spiegel en probeer zowel met uw mond, en met je ogen lachen. Je zult merken dat zowel je ogen zich, evenals uw wenkbrauwen vormen een soort van daken die er uitzien als dit, zoals de twee symbolen "^^".
  • Zo is het Chat icoon ontstond principe van de echte uitingen van het menselijk gezicht terwijl lachen.

Tags: Internet, chatten, Smileys, pictogrammen, lachen

Gerelateerde Artikelen aan Wat ^^ betekent?

Tags

© 2022 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden