May 30

Extract is een term, die voorkomt in vele gebieden, zoals in de tandheelkunde, of ook in de gegevensverwerking. Maar wat betekent dit woord eigenlijk?


Wat betekent uitpakken?  - Een Uitleg


Door extraheren kruiden worden verwerkt, bijvoorbeeld.Extract - een definitie

"Pak" het woord wordt gebruikt in veel gebieden van de wetenschap en technologie en altijd te betekenen, maar het zelfde ding: bepaalde delen van een geheel worden vrijgegeven en gescheiden, zodat alleen deze zelfde elementen blijven en verder worden gebruikt of verwerkt. Het woord is afgeleid van de manier waarop de Latijnse term "extra hier" van het "trekken" betekent.

Wat betekent het woord nu in het individuele geval?

Om te "halen" het woord en wat het betekent om te begrijpen, zou je de volgende voorbeelden te overwegen en te internaliseren.

  • Extraheren van de verwerking van gegevens betekent dat gecomprimeerd (ruimtebesparend opgeslagen) gegevens opnieuw worden gewonnen uit een archief, dus trok en zijn volledig beschikbaar.
  • Cursus in de tandheelkunde geen archieven zijn uitgepakt, maar trok tanden. En dat is precies de betekenis van het extract in de tandheelkunde.
  • Een extractie in procestechniek betekent niets anders dan bepaalde onderdelen die worden opgelost of getrokken van andere bestanddelen. Dus olie wordt gewonnen uit oliezaden of cafeïnevrije koffie, de cafeïne uit de koffieboon, bijvoorbeeld in de levensmiddelenindustrie.

Zoals u kunt zien, de ingewikkelde concept is te extraheren eenvoudig uit te leggen, omdat je voortdurend krijgen in hun dagelijks leven met extracten of gewonnen stoffen in combinatie, bijvoorbeeld een complete badkamer met kruidenextracten en zijn zeker ook gewonnen zonder de Het concept en de betekenis ervan ooit kende.

Tags: betekenis, ontwikkeling, definitie extract

Gerelateerde Artikelen aan Wat betekent uitpakken? - Een Uitleg

Tags

© 2021 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden