May 30

De term globalisering kunnen overal gehoord worden, en je weet dat het principe al weet wat dat betekent. Echter, dit fenomeen speelt in veel gebieden van het leven die een misschien niet bekend een belangrijke rol.


Wat betekent de term globalisering?


Met de globalisering van de wereld is geworden klein.Zo kunt u de globalisering bepalen

  • Globalisering komt van "Globus", dat op zijn beurt betrekking heeft op de aarde als geheel. Om wereldwijd te denken, dat is, om erdumfassend denken. Niet landsgrenzen circuit of continent onafhankelijk van de andere. De term betekent dat er in bijna alle gebieden plaatsvinden netwerken over de hele wereld.
  • Globalisering betekent internationale contacten op het gebied van politiek, cultuur, economie, milieu en communicatie. De term heeft betrekking op de volgende gebieden van dwarsverbanden tussen de landen, bedrijven, instellingen en particulieren.

Dit betekent dat de term in de verschillende gebieden

  • Als u in de term globalisering hele gevolg leefden, betekent dit dat u nodig hebt geen grenzen, want alles is aangesloten en de voordelen van de andere. Iedereen heeft toegang tot informatie en toegang tot alle gebieden van het leven.
  • In de jaren '60 de term globalisering werd gebruikt voor de eerste keer, hier was het nog een kwestie van prioriteit aan economische belangen en voordelen. Op het moment dat het internet nog niet bestond en de mensen leefden meer in de "kleine" wereld. 1986 was er de eerste keer Duitstalige boeken, die zijn behandeld met de ontwikkeling.
  • De liberalisering van de wereldhandel, waardoor de communicatie en de mogelijkheid van een grote container vervoer, zou dit proces te gebruiken.
  • De ongelijke verdeling van de middelen van de aarde, de handel was helemaal interessant. Op de leeftijd van communicatie en het Internet kunnen deelnemen aan het proces.
  • Deze ontwikkeling heeft grote voordelen, maar ook ernstige nadelen, denk maar aan de ontwikkelingslanden en opkomende economieën, die nog niet de mogelijkheden hebben als de geïndustrialiseerde landen, die ook niet in het publiek toegang hebben tot het internet en informatie. Er is de kloof gaapt elkaar, want dit betekent dat deze netwerken meestal uitbuiting.
  • Voor sommige bedrijven, maar deze trend is ook een kans en oproepen van particulieren flexibiliteit. Jobs in het buitenland, maar vereist ook de mobiliteit. Dit is echter ook gemakkelijker geworden - door de mogelijkheid van het vliegen. Voor veel mensen is dit al de normale dagelijkse leven.
  • Het beleid hier wordt opgeroepen om nieuwe top-level instances die in staat zijn om alles te zien en niet alleen om de belangen van een land te vertegenwoordigen zijn te maken, want dit is over de hele wereld.
  • Dit geldt ook voor het milieu, omdat alle opgeroepen om de aarde leefbaar te behouden. Rampen niet stoppen bij nationale grenzen. Zo moet men deze ontwikkeling als een kans zien en proberen om betekenisvolle links te maken.

Tags: netwerken, Onderwijs, economie, wereld, concept, globalisering

Gerelateerde Artikelen aan Wat betekent de term globalisering?

Tags

© 2021 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden