May 30

De cosmetica-industrie adverteert in de reclame met glanzende, golvend haar shampoos en spoelingen. Hygiene ontvangt in de westerse geïndustrialiseerde landen een steeds belangrijkere rol, zo veel mensen elke dag je haar wassen. Maar het is echt goed om het haar en de hoofdhuid elke dag schoon te maken? Hoe vaak kun je deze procedure, worden beschadigd zonder huid en haar uit te voeren? In deze gids vindt u een aantal feiten leren om je haar te beschermen met veelvuldig wassen.


Was het haar - hoe vaak is niet schadelijk voor het haar en de hoofdhuid?


Haar als een zachte behandeling.Wat je nodig hebt:

 • Coconut oppervlakteactieve
 • Sugar oppervlakteactieve
 • Lavaerde
 • Wäschkräuter

Indien vaak, dan voorzichtig

Hoe vaak kun je zijn haar te wassen, zonder te accepteren dat de schade het haar en de hoofdhuid, zult u in staat om te bepalen alleen door trial and error. Sommige mensen wassen hun haar dagelijks, zonder het haar te verschijnen droog en saai, zullen anderen schade merken wanneer ze zijn vaker dan een keer per week te wassen je haar.

 • Vaak in conventionele cosmetische producten, zoals shampoos zijn opgenomen relatief scherpe oppervlakteactieve stoffen die je haar en hoofdhuid ontvetten met elke wasbeurt. Uiteraard is dit met vet haar, het doel van wassen, maar velen wassen hun haar, zonder dat het echt nodig.
 • Sharp oppervlakteactieve Ze herkennen, bijvoorbeeld de naam natriumlaurylsulfaat, natriumlaurethsulfaat of ammoniumlaurylsulfaat
 • Anders zou kunnen kijken naar je als je een schimmelziekte, eczeem, psoriasis of een soortgelijke op de hoofdhuid. Dan moet je gebruiken in de acute fase, de door uw dermatoloog voorgeschreven betekent. Als de symptomen verdwenen, op zoek naar een milde shampoo met zachte oppervlakteactieve stoffen zoals kokos of suiker oppervlakteactieve stoffen, en zonder alcohol, omdat het vaak van invloed op uitdroging.
 • Als je je realiseert dat vaak te wassen uw haar te drogen en roos leads, moet u de afstand tussen de wasbeurten en resort uit te breiden tot een milde shampoo. Babyshampoo is vaak relatief mild en reinigt het haar van volwassenen.
 • Let ook bij de aanschaf van spoelingen en behandelingen dat ze niet scherp oppervlakteactieve stoffen bevatten. Spoelingen of kuren zijn vooral bedoeld om je haar te behouden. Sterke schoonmaken stoffen maar vaak gevonden in hen.

Was alternatieve methoden voor hair

 • Als je lang haar hebt, moet je niet wassen met lengtes. De lengtes zijn al erg gespannen door de wind, weer, poetsen, föhnen en andere lasten. Als je alleen van toepassing bij het wassen van shampoo op de hoofdhuid en het schuim stromen tijdens het spoelen via de lengtes, is dit voldoende om je hele haar schoon te maken.
 • Gebruik een shampoo met kokos of suiker oppervlakteactieve stoffen, stel een feit dat het niet zo veel als conventionele shampoo zal schuim. Echter, schuim geen maatregel van het reinigend vermogen van shampoos! Als u gewend aan de nieuwe behandeling zijn geworden, vindt u dat een milde shampoo reinigt net zo goed, terwijl de bescherming van het haar en de hoofdhuid.

Als je vaak je haar wast, heb je naast de aanvullende alternatieven die zacht voor de huid en haren zijn shampoos.

 • Zo kunt u uw haar wassen met Lavaerde. De boete Lavaerde mengen met water en een paar druppels olie en vervolgens verspreiden op je hoofdhuid. Na een minuut of twee, kunt u schoon haar te hebben en spoel Lavaerde.
 • Meestal uit India Wash kruiden, naast de reinigingskracht houden ook het haar. Shikakai Amla en zijn twee van deze wassen kruiden die vaak worden gebruikt om haar te wassen. Voor het wassen take tussen één en twee eetlepels kruiden, je giet heet water en laat het trekken. Nu kunt u de kruiden zeef en geven de Sud op de hoofdhuid en het haar. Laat de Sud handelen ten minste vijf minuten. Want hier zeer milde oppervlakteactieve stoffen worden opgenomen, zal de kruiden langer duren om het vet op te lossen.

Tags: Schoonheid, haar, wassen, shampoo, oppervlakteactieve stoffen

Gerelateerde Artikelen aan Was het haar - hoe vaak is niet schadelijk voor het haar en de hoofdhuid?

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden