June 1

Fruit wordt vaak besmet met giftige stoffen van gewasbeschermingsmiddelen. Het is daarom belangrijk dat grondig apple, pear & Co. wassen alvorens te worden gebruikt. Maar hoe werkt een grondig wassen met druiven? Hier zijn enkele suggesties voor een veilige genot van de zoete vruchten.


Was de druiven - op de juiste manier


Druiven goed wassen giftige stoffen weg.Pesticiden worden gebruikt in grote teelt van groenten en fruit om ongedierte te houden en zo de goede oogst veilig te stellen. Dus je moet ook deze voedingsmiddelen wassen voor consumptie per se goed. Volgens de Federal Institute for Risk Assessment Berlin vervuiling kan met 70 procent worden verminderd alleen in druiven door grondig wassen. Voedingsdeskundigen en experts raden de volgende stappen voor een grondige reiniging van de druiven:

Was de druiven goed - zo te verwijderen verontreinigingen

  1. Aangezien elke druif niet speciaal te wrijven met een borstel, is het raadzaam om het fruit te plaatsen in een kom met lauw water. Laat de druiven zijn er ongeveer 15 minuten. Dit lost het giftige stoffen uit de schil van de vrucht.
  2. Als 15 minuten voorbij zijn, verwijder de druiven uit de kom en spoel het weer uit onder stromend water. Aldus worden de opgeloste toxines weggespoeld.
  3. Doe de druiven na het wassen op sommige stukken keukenpapier, dit pat zo uit zorgvuldig en laat ze drogen.
  4. Nu kunt u genieten van de druiven zonder aarzeling, omdat de meeste gifstoffen die u hebt verwijderd door grondige reiniging.

Opgemerkt wordt dat zelfs druiven vast te wassen uit de tuin biologisch gekweekte voor consumptie. Hoewel hier geen pesticiden worden gebruikt, maar kleine hoeveelheden van verschillende stoffen in de regen en in de lucht is altijd beschikbaar. Deze druiven variërend het zorgvuldig spoelen onder stromend water meestal.

De inhoud van de pagina's van www.helpster.de werd gemaakt met grote zorg naar beste weten en geloof. Voor de juistheid en volledigheid, kan geen garantie worden gegeven. Om deze reden geen aansprakelijkheid voor eventuele schade in verband met het gebruik van de aangeboden informatie wordt uitgesloten. Informatie en artikelen kunnen worden beschouwd als een vervanging van professioneel advies en / of behandeling door een gekwalificeerde arts in ieder geval. De inhoud van www.helpster.de kan niet en mag niet worden gebruikt voor zelf diagnose of behandeling te beginnen.

Tags:

Gerelateerde Artikelen aan Was de druiven - op de juiste manier

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden