June 1

Wanneer Roller om banden te vervangen, is niet zo gemakkelijk. In het bijzonder kunnen Velg snel beschadigd door onprofessioneel benadering.


Wanneer Roller een bandenwissel uit te voeren - hoe het werkt


Wanneer Roller altijd voorzichtig verandering banden.Wat je nodig hebt:

 • Ringsleutel
 • Bandelichter
 • Rubberen hamer

Banden verwisselen in een scooter is niet zonder problemen. Je moet alleen zelf doen als je al enige ervaring in hebben. In ieder geval, je moet gaan met de grootste zorg en aandacht voor kunst.

Om de scooter te schakelen van een band

 1. Eerst moet u Krik de scooter op de centrale standaard. Het werk van de scooter moet een stevige basis hebben.
 2. Draai vervolgens met een doos moersleutel, de moer op de steekas. Afhankelijk van de scooter, kunt u vervolgens verwijderen van de wiel kant, of trek het naar beneden. Soms moet u ook de Bowden kabel van de rem los te haken.
 3. Nadat u het wiel hebt verwijderd, kunt u beginnen met de band te verwisselen. Dit vereist dat u de lucht te laten uit de banden. Je moet volledig los te schroeven van de klep kern.
 4. Plaats vervolgens het wiel op een vlakke ondergrond. Met behulp van een rubberen hamer raken van de band muur bij de velgrand.
 5. Dan start een bandenlichter onder de band muur en wrikken ze over de velgrand. Je werkt stap voor stap vooruit, totdat de band volledig afhankelijk met een voorsprong op de velgrand.
 6. Je moet heel voorzichtig gaan werken. Vooral wanneer lichtmetalen velgen gevaar bestaat dat deze beschadigd.
 7. De volgende stap is om de buis te trekken uit de band. Dit moet ook gelijk aan vervangen.
 8. Tot slot, dan wrikken de tweede zijkant van de band over de velgrand.
 9. De montage van de nieuwe band en voer vervolgens in omgekeerde volgorde. Wrikken eerst een band muur boven de velgrand, dan plaatst u de buis in de band en wrikken de tweede rand van de velg.
 10. Na de band te veranderen, moet je het op te blazen, zodat de band correct is geplaatst op de velg. Dan is alles wat je nodig hebt is het wiel weer in elkaar zetten van de scooter.

Aangezien een band op de scooter veranderen is een beetje moeilijk voor een ongetrainde monteur, kunt u de banden te laten aan de procedures van de band dienst uit te voeren. De kosten van een band en de verwijdering van gebruikte banden bedraagt ​​ongeveer 10 euro aan het veranderen. Dit bespaart u een hoop werk en niet het risico schade aan de velg.

Tags: verandering, auto, scooter, banden, wielen

Gerelateerde Artikelen aan Wanneer Roller een bandenwissel uit te voeren - hoe het werkt

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden