May 31

Zodra u een krediet onderzoek met een bank te maken of het openen van een rekening-courant, zal dit uw gegevens doorsturen naar SCHUFA voortgezet. Het resultaat is een overeenkomstige invoer. Wie heeft toegang tot deze gegevens en wanneer zal een dergelijke registratie verwijderd?


Wanneer is een Schufa item verwijderd?  - Feiten over de Schufa


Credit card contracten worden opgenomen op de Schufa.SCHUFA is de afkorting voor "beschermende vereniging voor algemene credit bescherming". De particuliere bedrijven (headcount 800) verzamelt gegevens over gerapporteerd personen in Duitsland. Deze onderhoudt het krediet contractuele relaties met veel bedrijven in de financiële sector, de handel bedrijven en telecom operators dat u de data te verzenden.

Wat is een "bureau"?

  • Bureaus zijn gespecialiseerde private bedrijven en instellingen die gegevens van particulieren en bedrijven op te slaan. Opnieuw, bedrijven krijgen onder bepaalde voorwaarden toegang tot deze gegevens.
  • Individuen kunnen ook informatie over de gegevens die zijn opgeslagen door ze te vragen. Van de ongeveer 500 verschillende agentschappen in Duitsland, de SCHUFA is slechts één. Andere bekende data collectors bevatten Bürgel Business Information, Creditreform of Delta Vista.

Wat doet de Schufa?

  • De beschermende vereniging is een beursgenoteerd bedrijf, dat gegevens van dergelijke bedrijven ontvangt en doorgegeven, die een samenwerkingsovereenkomst hebben gesloten. Dus niet elk bedrijf werkt automatisch in Duitsland met de Schufa elkaar.
  • Hoewel veel een dubieuze zakelijke klanten bedreigd met een negatieve ingang, kan het geen toegang veroorzaken wegens gebrek aan contractuele verhoudingen.
  • Wie krijgt toegang tot inzendingen, krijgt veel informatie over de financiële zaken van de betrokkene. In aanvulling op bankrekeningen en mobiele telefoon contracten creditcard contracten, leases, garanties en leningen op afbetaling zijn opgenomen. Zijn ook opgenomen eventuele onregelmatigheden in het betalingsverkeer, contract geschillen en handhavingsmaatregelen.

Wanneer een item wordt verwijderd?

Wanneer een vermelding wordt gewist, wordt voorgeschreven door de wet. Als valse of onjuiste gegevens worden opgeslagen, kan de onmiddellijke verwijdering worden verkregen.

  • De SCHUFA heeft ingangen die het openen van een bankrekening met betrekking tot, verwijderen na twaalf maanden. Voor data op krediet een periode van drie jaar na de volledige terugbetaling van toepassing is.
  • Gegevens over bankrekeningen (controleren en credit card rekeningen) moet zo snel als de klant zijn account heeft opgelost worden gewist.
  • Gevangen Beëdigde verklaringen of een bevel om de onthulling eed af te dwingen zijn na drie jaar te verwijderen.
  • Op verzoek van de consumenteninformatie over uitstekende (volledig terugbetaald) leningen worden onmiddellijk verwijderd na de volledige terugbetaling van de directory.

Wanneer items worden verwijderd, wordt duidelijk omschreven. Consumenten moeten niet rekenen op een correcte verwijdering van gegevens. Heel vaak verouderde gegevens gevonden in de Schufa directory. Daarom is het raadzaam om regelmatig de data om onjuiste en ongeldige registraties geïdentificeerd maken.

Tags: toegang, Schufa, informatie, credit card, Financieren verwijderen

Gerelateerde Artikelen aan Wanneer is een Schufa item verwijderd? - Feiten over de Schufa

Tags

© 2021 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden