May 31

Het ouderschapsverlof kan in Duitsland worden genomen als onbetaald verlof uit het bestaande werk te voltooien en is gebaseerd op de geboorte van uw kind. De activering geeft je een aantal voordelen en maakt je unkündbar onder anderen. Maar je moet niet alleen weten de exacte tijd van het ouderschapsverlof begint.


Wanneer gaat het zwangerschapsverlof?


Het ouderschapsverlof begint na de geboorte.Ouderschapsverlof is onbetaalde arbeid vrijstelling

  • Ouderschapsverlof is ook bekend als ouderschapsverlof en kunnen worden genomen in Duitsland van de afhankelijke werknemers in te vullen.
  • Zelfstandigen hebben geen recht om deze tijd, omdat je niet in dienst zijn van een werkgever. Maar je bent vrij om een ​​lange tijd in beslag nemen zonder problemen, natuurlijk. Op ouderlijke voordelen De zelfstandigen echter een recht en deze krijg je betaald door de staat.
  • Wanneer en hoe lang het verlof zal afhangen in ieder geval van uw kind. Natuurlijk is in deze periode bepaalde regels die u zeker moet volgen gelden.
  • In het ouderschapsverlof kan je niet automatisch te krijgen, omdat het moet eerst worden toegepast. Je kunt niet alleen alleen, maar ook samen te gaan met uw partner in het ouderschapsverlof. Tijdens deze periode, heb je natuurlijk niet betaald door de werkgever. De tijd kan ook worden onderbroken en voortgezet op een tweede kind. Wanneer dit begint u precies quasi zelf te bepalen, maar je moet natuurlijk houden aan de precieze volgorde.

Wanneer het seizoen begint, en wat je moet weten

  • U moet tijdig een aanvraag voor ouderschapsverlof zeker te dienen met uw werkgever. Dit kan vooraf berekenen ruw, omdat het rechtstreeks gerelateerd aan de geboorte van het kind. Zodra u weet wanneer de bevalling plaatsvindt, kunt u de aanvraag indienen met een vrij nauwkeurige datum. De tijd begint meestal net na de geboorte van uw kind en zal duren tot de voltooiing van het derde jaar.
  • Tijdens deze periode, waarop u wettelijk recht, kunt u door uw werkgever worden beëindigd onder alle omstandigheden. Toch u een aantal opties open en u kunt hun opleiding voort te zetten, onder anderen. Daarnaast is het ook mogelijk je om deeltijds te werken, met maximaal 30 uur per week te streven.

Tags: Vrije tijd, partnership, ouderschapsverlof, werkgever, geboortedatum, verzoek

Gerelateerde Artikelen aan Wanneer gaat het zwangerschapsverlof?

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden