May 31
Waltz stappen om te leren - eerste oefeningen
01:39

 • Danspasjes tijdens Discofox - eenvoudig uitgelegd
 • Tango danspassen - opeenvolging van stappen e ...
 • Zumba Fitness: Hoe kun je jezelf te dansen passen - een oefening
 • Muziek - Rumba zo dansen
 • De Annemarie-Polka dans goed - zo succesvol ...
 • Moonwalk leren - eerste stappen
 • Discofox - Aanwijzingen voor thuis
 • Salsa - stappen voor de beginner
 • Aerobics - oefeningen om dit voorbeeld te volgen


Video van Samuel Klemke1: 39

Standaard dansen tegenwoordig zijn nog steeds in zwang. Dit omvat de wals. Ze zijn in staat om te gebruiken, bijvoorbeeld, op bruiloften of partijen edeler hem ooit weer. Zo leert u de basisstappen en glans de volgende keer dat je vaardigheid.

Meer video's op het onderwerp

 • 02:45

  Hochzeitswalzer - als de basis stap gaan
 • 03:18

  Discofox cijfers - een gids voor de dans
 • 02:08

  Dancing Polka - Instructies


De wals is ontstaan ​​rond 1770 in Oostenrijk en is een zeer populaire balzaaldans in 3/4 tijd. Er zijn 2 gangbare wals: de Weense wals, de snellere versie, waarin geen gegevens zijn opgenomen, en de Wals, hoe langzamer variant, zijn opgenomen in de figuren.

 • Wanneer Weense wals ongeveer 60 cycli per minuut worden gedanst, daarom is deze wals is twee keer zo snel als de trage wals te dansen. Er zijn oproepen voor de voeten niet stijgen en dalen. Hier ligt de nadruk op een snelle en vloeiende beweging door de ruimte. In stappen 1-3, is het zeer ver naar voren gaan en in stappen 4-6 terug heel ver naar achteren, je zweven bijna. Bovendien, terwijl het draait rond rechts.
 • Wanneer Slow Waltz u een belangrijke stap op en neer dansen nodig. De Slow Waltz is, zoals de naam suggereert, langzaam, en het houden van de bewegingen in het algemeen kleiner. Het draait niet alleen en loopt vooruit en achteruit.

Houding van beide Walzer varianten

 1. U en uw partner staan ​​relatief dicht bij elkaar. Ze moeten beide enigszins worden gecompenseerd naar links zodat de rechtervoet telkens tussen de poten van de anderen.
 2. De linkerhand van de man en de rechterhand van de vrouw worden gevangen. De man rechterhand moet tussen de heup en de onderrug van de vrouw en de linkerhand van de vrouw moet zich aan de rechter schouder van de man.
 3. Houd altijd een zekere spanning.

Stappen van beide varianten

Men telt van 1 tot 6 stap. 1-3 en 4-6 zijn gelijk en verschillen alleen in de richting:

 1. De man begint met stap 1. Hij loopt met een juiste stap voorwaarts. Zo is de vrouw gaat met de linkervoet een stap achteruit.
 2. Nu komt stap 2, waar de man legt nu zijn linkervoet aan de linkerkant van zijn rechtervoet en de vrouw zet haar rechtervoet naast je linker.
 3. In stap 3, beide partners tekenen hun voeten bij elkaar. De man rechts naar links en de vrouw links naar rechts.
 4. Volg nu stappen 4-6, lopen op dezelfde manier, alleen andersom: dat wil zeggen, de man maakt nu de stappen 1 - 3 van de vrouw en de vrouw van de man.

De twist wals Zij voeren zo

Ook de stappen in de draaiing altijd volgens hetzelfde principe. Het slepen van de ene voet voor, loopvlak met de andere voet op de tweede stap, een rotatie en trek de eerste wandeling naar de gesloten positie na. Een volledige rotatie U moet hebben uitgevoerd na twee cycli gedanst.

 1. Trek aan de 1 van de wals klok terug de linker voet aan de voorkant, maar draaien terwijl al een kwartslag naar rechts. Zet uw linkervoet dus 90 graden gedraaid naar rechts goed vooruit op.
 2. Nu op de 2 volgt je rechtervoet. Sleep dit naar je linkervoet over en worden gevolgd door nog een kwart van een bocht, zodat uw rechtervoet wordt geplaatst tegen de afslag richting uiteindelijk.
 3. Op de 3 Trek je linkervoet rug tegen de rechter. Ze zijn na de eerste klok dus in strijd zijn met uw positie, omdat je een halve draai hebben uitgevoerd.

Deze fundamentele stappen van de wals, kunt u snel door de kamer. Hoe verder u de actie wanneer de rotatie, hoe sneller je kan draaien instellen. Belangrijk is echter om ervoor te zorgen dat de partner die de kleinere dansen boog tijdens een rotatie, zijn tempo is navenant smaller, zodat de andere partner heeft ooit de kans om de grotere boog om te dansen.

Andere auteur: Claudia Ollmann

Tags: Vrije tijd, sport, huwelijk, leren, dans, wals

Gerelateerde Artikelen aan Waltz stappen om te leren - eerste oefeningen

Tags

© 2021 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden