June 1

Walnut bladeren bevatten veel tannines en bittere stoffen, die een heilzaam effect heeft op ontsteking van de slijmvliezen hebben. Om deze reden heeft walnoot blad thee al bekend sinds de middeleeuwen als een bewezen huis remedie voor verschillende metabolische problemen.


Walnut leaf tea - hoe het huis remedie voor te bereiden


Walnut bladeren zijn een beproefde huismiddeltjes.Wat je nodig hebt:

  • 4 theelepel gedroogde walnoot bladeren
  • 1/2 l zoet water

Dus walnoot blad thee wordt bereid

Om de tannines en bittere stoffen in de walnoot blad thee kan hun volle effect te ontwikkelen is om aandacht te besteden aan een goede voorbereiding van de home agent.

  1. Rasp de gedroogde walnoot bladeren tussen je handen of met uw vingers en plaats ze in een kleine steelpan.
  2. Voer vervolgens de koude (!) Water, zet de pot op het fornuis en warmte op een laag vuur tot het begint te koken.
  3. Houd de walnoot blad thee voor ongeveer 4 minuten op het kookpunt zonder dat het water begint te borrelen door een te grote hitte aanbod. U kunt dan stam van de thee.

Wat te doen bij het gebruik van de home agent

  • Om de walnoot Blättertees als een huis remedie gebruiken voor het verlichten van stofwisselingsproblemen moeten nu twee tot drie kopjes per dag te drinken. Wanneer de ontsteking in de mond, kunt u de walnoot blad thee te gebruiken en gorgelen.
  • Als u een gevoelige maag, moet je ook niet meer drinken dan een kopje walnoot blad thee per dag. Als dit goed wordt verdragen, kan je het langzaam verbeteren.
  • Daarnaast is ook de voet en zitbaden kunnen voorbereiden met walnoot bladeren. Gebruik voor een grotere hoeveelheid walnoot bladeren en laat de bouillon 20 minuten sudderen. U kunt dan gewoon voeg de Sud uw voet of zitbad.

Walnut leaf thee kan verlichting bieden, volgens de lokaal in diverse klachten. In geval van ernstige metabolische ziekten of andere gezondheidsproblemen, moet u een arts, maar in ieder geval te zien en niet alleen vertrouwen op de genezende kracht van het huis-agent.

De inhoud van de pagina's van www.helpster.de werd gemaakt met grote zorg naar beste weten en geloof. Voor de juistheid en volledigheid, kan geen garantie worden gegeven. Om deze reden geen aansprakelijkheid voor eventuele schade in verband met het gebruik van de aangeboden informatie wordt uitgesloten. Informatie en artikelen kunnen worden beschouwd als een vervanging van professioneel advies en / of behandeling door een gekwalificeerde arts in ieder geval. De inhoud van www.helpster.de kan niet en mag niet worden gebruikt voor zelf diagnose of behandeling te beginnen.

Tags:

Gerelateerde Artikelen aan Walnut leaf tea - hoe het huis remedie voor te bereiden

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden