May 30

In warm water naar beneden witte worst zijn mollig. Hoe langer de witte worst zijn in het water, hoe meer ze zijn voller. Helaas zullen ze niet verbeteren.


Waarom zijn in heet water Weisswürste mollig?


Een typisch Beierse kalfsvlees worst, zijn er niet in de supermarkt.Waarom barstte uit in heet water worstjes

  • In feite het punt uiteindelijk komen waar de witte worstvel barst vanwege de groeiende worst niet meer kunnen weerstaan.
  • Dit is de zogenaamde Tugordruck, zoals ook bekend uit kersen of andere vruchten, lange hangen aan de boom en door te veel regen vocht of eenvoudig door de groei en effecten worden barsten in de zon op een gegeven moment. Aldus Tugordruck staat voor de druk van de cel sap in de celwand of de huid.
  • Op de ingestelde in heet water Weißwürsten vergelijkbaar. In pot met water en in de worst is ook water. Maar: Het water heeft een verschillend zoutgehalte het watergehalte in het witte worst. De celwand is bij de worst huid, zodat de darm.
  • Deze muur kan door water, maar niet zout deeltjes. Het zoutgehalte tussen water en worst uit balans, omdat het water minder zout dan de worstjes.
  • Aangezien het water compenseert deze ongelijke zoutconcentratie, duwt steeds verder in de worst. De druk in de witte worst verhoogt daardoor. Dat is ook de reden waarom het water in wit worsten worden steeds voller. De worst membraan kan het water blijft stromen in het, tot de worst huid uitbarstingen, omdat de druk te groot is geworden.

Dus de witte worsten zijn vrij stevig

Dus als je voor te bereiden kalfsvlees worstjes, moet je inderdaad zetten in heet water, maar zorg ervoor dat de worsten niet baden in het te lang, maar slechts tot ze mollig.

  1. Breng het water aan de kook eerste.
  2. Laat afkoelen dan kort, gezouten het dan en dan pure worstjes.
  3. Neem de pan van het vuur.
  4. Haal ze in geval van twijfel tussen liever om eruit te komen en laat ze afkoelen, dan riskeren dat de Beierse ontbijt uitbarstingen.

Tags: Onderwijs, water, witte worst

Gerelateerde Artikelen aan Waarom zijn in heet water Weisswürste mollig?

Tags

© 2021 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden