May 31

De meeste mensen hebben last van gebroken haarpunten. Waarom het haar gespleten, kan vele oorzaken hebben. Daarentegen kan preventieve maatregelen te nemen en ook om een ​​aantal factoren in de zorg overwegen om de gebroken plaatsen herstellen.


Waarom gesplitst haar?


Waarom haar gesplitst, heeft vele oorzaken.Waarom de spikes gesplitst - Ontdek meer

  • Waarom haar gesplitst, kan vele redenen hebben. Onder gespleten punten wordt gedefinieerd als de splitsing van de individuele haren. Deze is te vinden op zowel de uiteinden dan in het midden. De oorzaak vooral mechanische spanningen te vinden.
  • De valse ruggen kan al leiden tot gesplitst. Vooral de oudere het haar, de ouder zijn de tips. Vooral met een schouderlang kapsel genaamd whiplash-effect kan optreden. Hier zijn de tips zijn gespannen door de constante contact van de schouders.
  • Zelfs schrobben met de handdoek kan het haar beschadigen, omdat ze bijzonder gevoelig zijn als ze nat zijn en daarom de cuticula is enigszins kwetsbaar. De warmte van een haardroger en een constante smoothing kan leiden tot splitsing van de pieken, als ze uitdrogen en ook gemakkelijker breken.
  • Bij kleuring fouten kunnen ook worden gemaakt. De cuticula wordt geopend tijdens het aanbrengen van kleur en moeten na spoelen met conditioner gesloten. Als dit niet genoeg of zelfs vergeten gedaan de haren blijft open en ontvankelijk voor milieu-invloeden.

Tips voor het repareren en de verzorging van het haar

  • Als je haar al wordt gesplitst, kan slechts individuele zorg maatregelen worden genomen om de gebroken haarstructuur te herstellen en te voorkomen dat een nieuwe gespleten haarpunten. Het is bijzonder belangrijk dat er extra zorg producten uitsluitend beschadigd haar de cuticula glad en eventuele scheuren opnieuw vullen.
  • Eenmaal per week een haar behandeling moet worden gemaakt. Beter en rijker zijn haren maskers. Deze plaats is als een schild op het haar. Dus, hoe meer gespleten kan worden voorkomen, omdat het haar volledig afgesloten.
  • Regelmatig snijden van de tips zal ook van essentieel belang zijn. Zo kunnen oude, gebroken en droge uiteinden worden verwijderd en de algemene toestand van uw manen verbeterde zienderogen.
  • Als u twijfelt over welke zorg voor uw haartype is de juiste is, moet u raadplegen in detail bij een kapper om de juiste producten en maatregelen te vinden voor zichzelf.

Tags: Schoonheid, gespleten haarpunten, haarverzorging, Tips

Gerelateerde Artikelen aan Waarom gesplitst haar?

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden