June 1

De Italiaanse pasta behoren tot de meest populair in de wereld. De meeste mensen die je liefhebt met een eenvoudige tomatensaus. Maar waar de Spaghetti komen precies is nog steeds een controversieel onderwerp.


Waar komen spaghetti?  - Meer informatie over de populaire noedels Ontdek


Wanneer de spaghetti komen, is het niet goed duidelijk.Wanneer de Spaghetti komen

  • Wanneer de spaghetti komt, is niet geheel duidelijk. Ze bestaan ​​voornamelijk uit harde tarwegries en hebben een ronde doorsnede. De totale gemiddelde is ongeveer 2 mm wanneer gekookt. De lengte is altijd 25 cm. De oorsprong wordt bijna uitsluitend beperkt tot Italië. In Duitsland zijn de lange, dunne noedels ook gemaakt, bestaande uit deels beslag.
  • Er is zowel dikker en dunner versies van deze noedels. Dikkere is Spaghettoni, dunner Spaghettini en de dunste hete Capellini gesprek. Alle rassen verschillen slechts minimaal in diameter, maar ze hebben een grote verschillen in de kooktijd op. De normale noedels vereisen een kooktijd van meestal 9 min, moet Capellini 3 minuten koken.
  • Tweeduizend jaar voor Christus werd al vond de eerste vermicelli gemaakt van gierst meel. Dus waar de noedels worden geserveerd, is en blijft controversieel. De oorsprong is daarom toe te rekenen aan Italië, Duitsland en China.

Tips voor het gebruik van Italiaanse pasta

  • De spaghetti kunnen worden bereid en gegeten op vele verschillende manieren. In Italië, waar de noedels komen grotendeels, deze gewoonlijk gegeten met knoflook en olie. Deze variant is bijzonder smakelijk en geurig met olijfolie.
  • Waar de variatie wordt geleverd met eenvoudige tomatensaus, is gemakkelijk te begrijpen. Deze soort komt uit Duitsland. Het bereidde een saus van tomatenpuree met een roux van boter en bloem. In Italië is deze tomaat uitsluitend gekookt van kruiden en tomatenpuree en bood zoals spaghetti Napoli.
  • Een andere bekende variant is de carbonara-stijl. Hier een roomsaus wordt gebakken en gekruid met spek en eigeel. Daarnaast kunt u nog steeds Parmezaanse toe te voegen en dus komen tot een nog meer aromatische smaak.

Tags:

Gerelateerde Artikelen aan Waar komen spaghetti? - Meer informatie over de populaire noedels Ontdek

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden