June 1

Als u uw huis op een gezonde voeding, maar uw familie veracht vers fruit en willen snacken liever snoep, probeer het uit deze truc: vruchten met chocolade.


Vruchten in chocolade - zo succesvol zoete spiesjes


Chocolade bedekte fruit lijkt verleidelijk.Wat je nodig hebt:

 • Verschillende soorten fruit, afhankelijk van het seizoen
 • Blok chocolade (melk proeven, donker of wit)
 • Spiesjes
 • Indien nodig, wat citroensap

Gezonde voeding met fruit en veel groenten

 • De waarde van een gezond dieet met toenemende leeftijd. Degenen die al hebben geleerd als kind van een evenwichtige en gezonde voeding, als een volwassene, doet dat veel gemakkelijker en gebruikt zelden voor fast food.
 • Maar vooral bij kinderen, die veel liever zou knabbelen zoete als vers fruit te eten, je moet een overtuiging soms eerst te maken.
 • Voor een kleine greep is in de trukendoos, maar volkomen legaal. Zie-Chocolade bedekt fruit uit dezelfde hoeveelheid smakelijk en verleidelijke dan een eenvoudige appel. Hier, de chocolade aandeel is minimaal en is niet schadelijk voor de gezonde voeding.

Fruit spiesjes met chocolade

De meest heerlijke fruit spiesjes zijn samengesteld uit verschillende vruchten - vrijwel een fruitsalade op spiesjes. U kunt het allemaal vers fruit dat je thuis te dienen, bijvoorbeeld, een appel, een handvol aardbeien, wat verse ananas, druiven, een banaan. Het beste is om de vruchten van het seizoen te gebruiken.

 1. De vruchten worden eerst gewassen en geschild en vrij van bladeren en stengels. Dan snijd de vrucht in hapklare stukken - kleine vruchten, zoals aardbeien en druiven, u kunt natuurlijk proces in een tijd.
 2. Spies de stukjes fruit nu afwisselend op spiesjes en bestrooi het fruit met een beetje citroensap eventueel spaarzaam, zodat je niet bruin worden.
 3. Neem nu een kleine kom en voeg een stuk blok chocolade binnen. De chocolade die u kunt kiezen als u wenst en, natuurlijk, ook samen te gebruiken lichte en donkere chocolade. In dit geval moet u maar smelten en apart verwerken de rassen.
 4. Smelt de chocolade nu in heet water of op laag vermogen in de magnetron. Zo is het vloeibaar gemaakte chocolade gelijkmatig, je moet af en toe roeren tijdens het koken opnieuw. De optimale consistentie bereikt wanneer de chocolade druipt van de lepel.
 5. Neem nu een theelepel gesmolten chocolade en laat deze in dunne draden over het fruit spiesjes. Dit resulteert in kleine chocolade een vlotte en decoratieve netwerk van chocolade draden op het fruit spiesjes. Hebben alle spiesjes versierd met chocolade, moet het afkoelen alvorens alleen serveren. Zo zullen zij weer.

De heerlijke, chocolade coated fruit kebabs komen goed ontvangen door fruit dempt. Ze zijn zo gezond Nascherei zo goed als een dessert. Eet smakelijk!

Tags:

Gerelateerde Artikelen aan Vruchten in chocolade - zo succesvol zoete spiesjes

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden