June 1

Vandaag de dag, vooral vrouwen besteden aandacht aan hun uiterlijk en kunnen hun schoonheid kost ook geld. Maar goed hoeft niet duur te zijn. Een vrucht zuur crème voor rimpels is zich snel gevestigd. Het voldoen aan een paar home remedies te komen tegen rimpels. Lees in dit recept, hoe u uw schoonheid met fruit zure room op de sprongen te helpen.


Vrucht zuur crème voor rimpels zelf - een natuurlijke cosmetische recept


Maak fruitzuur zelf crèmes.Wat je nodig hebt:

 • een halve citroen
 • 150 gram kwark
 • 1 eetlepel honing

Rimpels zijn in de huidige maatschappij - vooral bij vrouwen - zeer onpopulair en de vraag naar cosmetische producten wordt snel en dus het verhogen van de prijzen van de individuele producten. Nu kun je veel geld besparen, omdat in dit recept leert u hoe u eenvoudig thuis remedies kunnen gebruiken om een ​​eenvoudige, maar effectieve fruit zuur crème zelf raken voor rimpels.

Omgaan met fruit zure room

 • Voor het verwerken in crèmes voor rimpels, zuur is bijzonder geschikt vanuit citroenen, omdat deze de hoogste concentratie van zuur.
 • Ondanks de goede werking van fruitzuren crèmes nodige voorzichtigheid, omdat het zuur kan de huid aanvallen bijdraagt ​​aan vaker behandeling.
 • Breng het fruit zuur crème ongeveer twee keer, maar niet vaker dan drie keer per week op, want hier: less is more. Acid droogt in grotere massa's van de huid te stimuleren en aldus kreuken. Echter, als u zich aan het voorgeschreven aantal, niets mis kan gaan.

Het juiste recept voor rimpels

 1. Knijp de citroen met een sapcentrifuge en voeg het sap van een kleine kom.
 2. Voer de quark en meng alles goed.
 3. Als het sap in de vruchten zuur crème niet meer zichtbaar voor het blote oog, geven de honing in de room massa. Honing kalmeert de huid tegelijkertijd en voorkomt roodheid daarvoor.
 4. Meng opnieuw alle ingrediënten aanwezig totdat alleen de Quark.
 5. Voer nu het mengsel van rimpels in een hittebestendig plastic kom en verwarm in een waterbad, een ongeveer 4-6 minuten (de tijd is afhankelijk van de massa van het ijs uit).
 6. Nu kunt u de kwark toe te passen op het gezicht.

Tags: Schoonheid, rimpels, huidverzorging, natuurlijke cosmetica

Gerelateerde Artikelen aan Vrucht zuur crème voor rimpels zelf - een natuurlijke cosmetische recept

Tags

© 2024 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden