May 31

Heeft u genieten van het kijken naar eenden op het meer of te voeden, zal worden voldaan je zeker mannelijke en vrouwelijke eenden. Daarom kan het zijn dat je je afvraagt ​​hoe eigenlijk wel een vrouwelijke eend.


Vrouwelijke eend genaamd?


Eenden willen zwemmen in het meer.Heb je je ooit afgevraagd hoe echt is de vrouwelijke eend, zal u misschien verbazen het antwoord.

De vrouwelijke eend is duck

De vrouwelijke eend wordt gewoon genoemd eend. Ze gaat niet over eend eend vrouw of vrouw, zelfs als u willen zeggen, maar gewoon eend.

  • In tegenstelling tot andere kant is het met de mannelijke eenden, want dit heeft zijn eigen naam, hoewel ook hier de generieke term is eend. Een mannelijke eend heet drakes.
  • Daarnaast is er een aparte aanduiding voor het nageslacht van de eend familie. De kleine eendjes ofwel hete chicks of eendjes. Hier seks is geen onderscheid, hoewel natuurlijk zijn er mannelijke en vrouwelijke kuikens.

Het verschil tussen mannelijke en vrouwelijke eenden

Vind je het leuk om in het park of op het meer kunt u al een ontmoeting met de beveiliging een aantal watervogels. De gemeenschappelijke vertegenwoordiger van de familie van de eenden is de Mallard in Duitsland.

  • Wilt u deze watervogels te onderscheiden van de seks, helpen op elk moment van het jaar om te kijken naar het wetsvoorstel, want dit is een onderscheidend kenmerk. In mannetjes de snavel geel of groen, de wijfjes, echter een bek in de kleuren donker grijs tot bruin.
  • Zelfs het verenkleed, kan het verschil worden gezien. De vrouwtjes hebben een bruin-grijs gevlekt verenkleed, die hen dient als camouflage wal.
  • De mannetjes hebben echter een grijze veren met bruine borst- en bruine rug. Daarnaast zijn er zwarte bovenste en onderste staartveren. Het hoofd van de drake ook verlichte groen naar blauw metallic en kleuren. Bovendien, de mannetjes een witte ring in de nek.

Nu weet je hoe de vrouwelijke eend is en weten ook het verschil van de mannelijke vogel. Veel plezier met de differentiatie van de eend en drake!

Tags:

Gerelateerde Artikelen aan Vrouwelijke eend genaamd?

Tags

© 2023 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden