May 31

Als een patiënt, je in principe het recht hebben om uw medische gegevens te inspecteren en een medisch rapport te vragen. Er zijn vele redenen: u wilt dat uw medische geschiedenis volledig gedocumenteerd, de documentatie die nodig is voor indiening bij de sociale dienst zekerheid of een scheidsrechter, je beweegt en moeten worden gescheiden van uw vorige artsen, of als u vermoedt dat er een medische wanpraktijken en willen een herziening van de medische behandeling aan een " onregelmatigheden ". Hoe ziet u uw rechten van de patiënt en wat je moet in acht worden genomen af ​​te dwingen, kan hier worden gevonden.


Vraag het medisch rapport - dat moeten er rekening mee de


Medische dossiers worden niet graag gepubliceerd.Om uw medisch rapport aanvragen

Als u een medisch rapport of medische dossiers vragen, veel artsen onmiddellijk ruiken verraad, uw niveau van deskundigheid zich uitgedaagd voelen of het gezicht blootgesteld aan een medische wanpraktijken klacht, waarom moet geworsteld vaak moeilijk te overhandigen documenten.

  • In principe heb je het recht om uw medische gegevens te zien en om een ​​exemplaar aan te vragen. Dit geldt voor records die zijn gemaakt, maar in het kantoor van een arts of in een ziekenhuis en hebben betrekking op objectieve fysieke, dwz fysieke of organische bevindingen. Deze omvatten chirurgische rapporten, drug regelgeving, laboratoriumwaarden, Grafieken en de onderhoudsgegevens tijdens ziekenhuisopname.
  • Niet beweren moet je persoonlijke records en subjectieve beoordelingen van de arts in uw medisch dossier. Ze kunnen worden verduisterd op de kopie of bedekt tijdens het kopieerproces. Artsen psychiatrisch of psychologisch actief hebben het recht om documenten te bewaren voor jezelf als je het gevaar van zelfmoord zou zijn door het nemen nota van zijn opnamen voor. Voorbeeld, of de behandeling succes in gevaar wordt gebracht.
  • De kopieën van uw documenten en eventuele verzendkosten moet je zelf dragen. In de nabijheid van restaurants zijn 50 cent per exemplaar. Kan geen rekening met degene die je het werk dat nodig was voor het kopiëren.
  • Niet ontdoen van de reacties te krijgen, de raussuchen en kopiëren van documenten is te veel werk, is ongebruikelijk of u werkt met elektronische medische dossiers (EDP), omdat men iets kon kopiëren. Natuurlijk kunt u een elektronisch patiëntendossier te drukken!
  • U hoeft niet een reden voor het verzoek van documenten of kopieën opgeven. Mocht de aanvraag voor een verhuizing of voor presentatie op een schade-expert, etc. nodig om dit te doen, natuurlijk, aan te raden om een ​​persoonlijk gesprek met uw arts, te overhandigen van de documenten moet dan geen probleem zijn.
  • Heeft de persoonlijke voorbede met uw arts niet, moet u uw kopieën aanvragen houden schriftelijk (per aangetekend schrijven). Vermeld op welke behandeling periode u verwijst naar, en stel een 14-dagen limiet voor de voltooiing. De Note "Volgens het Federaal Hooggerechtshof (Urt. V. 11.23.82, VI ZR 222/79) Ik heb over de overdracht van de documenten van een claim. 'Kan dingen te versnellen en te verstikken verdere discussie in de kiem. Aandringen op een bevestiging dat de documenten volledig zijn gekopieerd.
  • Als er na 14 dagen geen reactie worden uitgevoerd, stellen een aflossingsvrije periode van 7 dagen. Alleen dan blijft u de weg naar een advocaat.
  • Onder de medische dossiers, waaronder X-stralen die zijn aangepast door u. Röntgenfoto's zijn het eigendom van de arts die hen uw woning of uw zorgverzekering heeft gemaakt en nadrukkelijk niet. De reden is dat artsen en ziekenhuizen zijn verplicht door de X-ray ordonnantie, hield röntgenfoto zodat onnodige duplicatie van onderzoeken met een even onnodige blootstelling aan straling worden vermeden in uw beste belang.
  • Nu zijn er twee manieren voor u om de X-stralen te krijgen. U kunt kopieën maken op hun kosten, maar dit is zeer kostbaar. Of, vragen om een ​​lening overdracht van originele beelden tegen ontvangstbewijs. Op lening is, moet u ook weer terug en kan niet gewoon blijven ze, want na je hebt voor het ondertekend.

Vraag een medisch rapport is uw recht, maar dat is niet altijd gemakkelijk af te dwingen. Als het is simpel redenen zoals eigen archivering van medische dossiers of overbrenging van de woonplaats, een persoonlijk auditie zinvol. Indien de redenen overgewicht, bijvoorbeeld in een medische wanpraktijken kwestie, schriftelijk verzoek per aangetekende post en met een deadline te bevelen.

De inhoud van de pagina's van www.helpster.de werd gemaakt met grote zorg naar beste weten en geloof. Voor de juistheid en volledigheid, kan geen garantie worden gegeven. Om deze reden geen aansprakelijkheid voor eventuele schade in verband met het gebruik van de aangeboden informatie wordt uitgesloten. Informatie en artikelen kunnen worden beschouwd als een vervanging van professioneel advies en / of behandeling door een gekwalificeerde arts in ieder geval. De inhoud van www.helpster.de kan niet en mag niet worden gebruikt voor zelf diagnose of behandeling te beginnen.

Tags:

Gerelateerde Artikelen aan Vraag het medisch rapport - dat moeten er rekening mee de

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden