June 1

Einstein zou wilde dieren uit hun holen hebben gehouden met luid snurken steentijd mannen. Deze troostende vandaag nauwelijks iemand te doen nauwelijks slapen vanwege het geluidsniveau 's nachts zijn partner. Maar zelfs de snurkers zelf lijden, ook al lijkt hij te diep slapen. Het snurken geluid geproduceerd wanneer de spieren van de nasale keelholte ontspant tijdens de slaap en daardoor vernauwen de bovenste luchtwegen. Een lage, stabiele snurken hinderen ademhaling hard en is onschadelijk. Een luid of zelfs rammelen snurken stoort de andere kant, massieve slaap en soms zelfs met apneu (apneu) begeleid.


Voorkom snurken - hoe het werkt


Snurken is storend, maar kan worden voorkomen.Zelfhulp maatregelen voor snurken

Sinds snurken naast overdag vermoeidheid en concentratieproblemen kunnen ook ernstige gevolgen voor de gezondheid, zoals verhoogde infarct en risico op een beroerte, moet u eerst een arts te raadplegen. Kunnen deze anatomische oorzaken regel, zijn er een aantal eenvoudige manieren om zichzelf te helpen:

  1. Sommige mensen snurken alleen als ze slapen op hun rug. Proberen om te slapen in zijligging te trainen. Als u automatisch draaien tijdens het slapen op je rug, een genaaid-on achterkant van pyjama tennisbal nuttig kan zijn. Maar er zijn ook speciale terug riemen, pyjama of kussens in de sanitair handel, voorkomen dat een rugligging.
  2. Ook maak je bed basis, zodat je bovenlichaam iets wordt verhoogd. Dit verschaft aanvullende ondersteuning voor het hogere ademhalingskanaal.
  3. Als je te zwaar bent, moet je proberen om je gewicht te verminderen als je kunt, zodat aantoonbaar verminderen uw snurken intensiteit.
  4. Verminderde neusademhaling is een veel voorkomende oorzaak van snurken. Als je alleen snurken af ​​en toe, zet vaak een eenvoudige loopneus achter. Naast een gewone verkoudheid kan de verkoudheid en allergie veroorzaken. In beide gevallen, neussprays helpen ook. In het geval van allergie, moet u ook aandacht besteden aan synthetisch, anti-allergeen beddengoed en was dit vaak.
  5. Alcohol en bepaalde geneesmiddelen, vooral sedativa, bevorderen spierontspanning van de nasale keelholte tijdens de slaap. Gebruik ze niet mogelijk op alcohol voor het slapen gaan en wegen nemen (tijd) uw geneesmiddelen met de arts uit.
  6. Om zichzelf te helpen u nog steeds verschillende toonbank hulpmiddelen beschikbaar. Bij patiënten met een verminderde neusademhaling aan neus clips en bestrating zijn bewezen. Ook snurken kin of binding die ervoor zorgen dat de kaak 's nachts gesloten, waardoor de mond ademen voorkomen, zijn verkrijgbaar bij de apotheek. From-the-counter mond rails dat de kaak van het interieur te houden, is echter niet aan te raden. Om schade aan uw tanden te voorkomen, moet u altijd rails kan worden aangepast door een arts.

Medische behandeling opties voor het snurken

Als uw snurken heeft anatomische oorzaken, zelfhulp maatregelen blijven meestal niet effectief, en de dokter moet een geschikte behandeling voor u uitvoeren:

  1. Bijzonder gebruikelijk zijn chirurgische procedures waarin tonsillen of adenoïden worden uit de neus of keel, is een scheef neustussenschot rechtgetrokken.
  2. Ook zijn alle anti-snurken apparaten onder medisch toezicht. Deze veelal digitale meters opnemen snurken geluiden en vervolgens een signaal dat de snurker wakker te geven. Het succes van dergelijke heropvoeding methoden op lange termijn, echter, is zeer omstreden.
  3. Heeft u last van slaapapneu, zal de arts u adviseren om een ​​slaapmasker. Over dit masker is er een nachtelijke luchtwegdruk, die de luchtwegen houdt en voorkomt snurken.
  4. Merk op dat zorgverzekeraars accepteren alleen de kosten voor de behandeling van slaapapneu. Vooral met een operatie moet u verwachten om ten minste 400 euro betalen.

De inhoud van de pagina's van www.helpster.de werd gemaakt met grote zorg naar beste weten en geloof. Voor de juistheid en volledigheid, kan geen garantie worden gegeven. Om deze reden geen aansprakelijkheid voor eventuele schade in verband met het gebruik van de aangeboden informatie wordt uitgesloten. Informatie en artikelen kunnen worden beschouwd als een vervanging van professioneel advies en / of behandeling door een gekwalificeerde arts in ieder geval. De inhoud van www.helpster.de kan niet en mag niet worden gebruikt voor zelf diagnose of behandeling te beginnen.

Tags:

Gerelateerde Artikelen aan Voorkom snurken - hoe het werkt

Tags

© 2021 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden