June 1

Vervelend wanneer in de vroege zomer tonen het eerste blad ziekten in de tuin. Dit gebeurt vooral als er veel en vaak regen valt - de liefde, de schimmelsporen bijzonder graag.


Voorkom blad ziekten - zodat u uw planten goed te onderhouden


Laat het niet zo ver gaan - u kunt voorkomen dat blad ziekten!Onder blad ziekten aan de pathologische veranderingen van lakens en plantendelen die worden versursacht door schimmelsporen te begrijpen. De pathogenen binnenvallen vaak een door verwonding van de plant, maar kan ook infecteren intact vegetatie.

De meeste blad ziekten in onze contreien

  • Meeldauw, herkenbaar aan de witte melig coating op het bladoppervlak of de plant stengels. Deze schimmel houdt van de warmte, zodat de planten niet preventief te sluiten staan, zodat er voldoende ventilatie is.
  • De valse meeldauw, worden erkend door de eerste gelige vlekken op de bovenste bladoppervlak, die vervolgens steeds bruinen, totdat de bladeren opdrogen en vallen af. Hoge temperatuur schommelingen voorstander van de verspreiding van deze ziekte blad. Opnieuw helpt preventief een grotere plantafstand, zodat de lucht voldoende kan circuleren.
  • Het blad vlekziekten er geen uniform patroon van beschadiging, aangezien ze worden veroorzaakt door verschillende schimmels. De infectie manifesteert zich in geel, rood, bruine of zwarte vlekken en kan uiteindelijk afsterven van de bladeren. Preventief de planten niet worden gevormd met een spray of van bovenaf via de bladeren, omdat dit bevordert de infectie.
  • De roest spot ziekte vaak optreedt met mallows en stokrozen. Het herkent men duidelijk de gele stippen op het bladoppervlak en de kleine bruine vlekken op de onderkant van de bladeren. Deze ziekte vindt bij voorkeur in vochtige zomers. Preventieve helpt een goede ventilatie en een goede bevruchting van planten.

Getroffen delen van planten moet je altijd te verwijderen en te vernietigen (niet op de compost of gooien in het bioafval). In het najaar moet de aangetaste beddengoed zorgvuldig worden opgeruimd en bevrijd van alle delen van de plant. Veel schimmels overwinteren in de grond! Als het blad ziekten in overvloed in het voorjaar of de vroege zomer, kunt u beslissen of u wilt een van de goedgekeurde fungiciden te gebruiken. Maar alsjeblieft wegen de voordelen en kwaad, vooral als je kleine kinderen en / of huisdieren.

Tags:

Gerelateerde Artikelen aan Voorkom blad ziekten - zodat u uw planten goed te onderhouden

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden