May 30

Veel consumenten zijn onzeker als het gaat om de kosten van de reparatie wasmachines. Deze zijn natuurlijk nooit precies vooraf berekenen, maar ze kunnen zeer goed worden geschat.


Voor wasmachines Reparatie berekenen van de kosten


Om te weten van tevoren wat het gaat kosten.Hoe maken de kosten van reparaties

Ervan uitgaande dat uw wasmachine kapot is en dat moet worden geïnstalleerd een reserveonderdeel. Dan zul je ook niets te betalen voor deze diensten:

  • De installateur moet naar je toe komen en weer gaan van je weg. Sinds reparaties aan wasmachines meestal minder dan 2 uur, de berekening van de reiskosten is gemeenschappelijk. Indien geen vergoeding is overeengekomen voor de reis, kunt u verwachten te betalen per kilometer van de afstand en de tijd zitten in de auto de monteur. Het uurtarief is meestal iets gunstiger zijn dan die voor het werk.
  • Daarnaast zal je moeten betalen voor het werk dat nodig is door de installateur om de onderdelen te installeren. In wasmachines, zijn er zelden standaard waarden, de tijd wordt alleen bepaald door het aftrekken van de uren tussen het einde van het werk en de aanvang van de werkzaamheden. Het wordt meestal afgerond naar het dichtstbijzijnde kwartier.

Belangrijk: Als u de fout en het soort precies aan te geven, zal de installateur het vervangende onderdeel meestal met u, dat is twee keer de reistijd niet van toepassing.

Bereken prijs voor de reparatie van wasmachines

  1. Geef de fout en het type machine. Stel, dat is verplicht onderdeel is en wat het kost.
  2. Vraag naar de uurtarieven voor reparatie, de aanpak en de kosten per kilometer van het voertuig waarmee de technicus aan u zal komen. Vraag of er is een mogelijkheid om eens te worden over een vergoeding voor het krijgen van hier. In de regel wordt in rekening gebracht vaste tarieven voor het gebruik van de voertuigen en de tijd van gespecialiseerde ingenieurs in het voertuig.
  3. Geniet van de reistijd met behulp van uw GPS of een routeplanner. Vraag hoe lang de reparatie zal ongeveer duren. Als je in de war informatie te krijgen, kunt u de Kamer van Ambachten bellen en vragen voor de tijd. Normaal gesproken zou het niet langer dan 2 uur duren. Maar je moet naar beneden de wasmachine te zetten, zodat het gemakkelijk toegankelijk is.
  4. Nu kun je als berekenen: Afstand kilometer x kilometers tarief + geschat belangrijkste ingang en uitgang in minuten voor de reis of pakket voor de aankomst en vertrek + Geschatte reparatietijd x minuten in te stellen voor het repareren + kosten van de onderdelen x minuten.

Tags: kosten, Toestellen, onderdelen, wasmachines, reparaties, berekeningen

Gerelateerde Artikelen aan Voor wasmachines Reparatie berekenen van de kosten

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden