May 31

Als uw appartement is voorzien van een balkon, hoeft u niet wilt dat uw kat dit gebied veilig ingehouden. De dieren willen zien wat er gebeurt daar buiten, en zet gewoon blokkeren gewoon lui in de zon of in de schaduw. Maar de gevaren op de loer liggen voor je kamergenoot.


Voor de kat herrichten het balkon - het ontwerpen van ideeën


Katten nemen hun omgeving.Fellnasen zou zo'n balkon kiezen

  • Gelegen op een uitkijktoren. Zo kan het milieu te observeren de kat. Wat is niet speciaal voor ons, bijvoorbeeld, een ruisen in de wind boom, is zeker zeer interessant voor je kamergenoot.
  • Het plaatsen van je niet alleen in het appartement, maar ook op het balkon met kleine potten van kat gras.
  • Er zijn dieren voor een breed scala van afmeren. Misschien wilt u uw huisdier te bieden een mini-bank? Of een kleine deken? Zelfs een oude, zachte slipper wordt graag genomen. Een plaats in de zon en een in de schaduw zou de ideale oplossing zijn.
  • Knijp de borstel van een gaswasser tussen twee verticale balken (bijvoorbeeld op krassen post) in ongeveer 30 cm hoogte. Als de kat loopt onder het, het wordt automatisch een rugmassage. U dient slechts periodiek te verwijderen het haar.
  • Het opzetten van een drinkfontein. Hoewel katten over het algemeen minder drinken (tenzij je een heleboel droge voeding), maar het spel, om te grijpen met zijn poot in het water, altijd leuk.
  • Als uw balkon is groot genoeg is een turf te blussen. Hoe is dat mogelijk, dit adviseert u zeker dat uw hardware winkel of tuincentrum.

Zorgen voor de veiligheid van uw kat

  • Voordat u laat uw kat naar het balkon voor de eerste keer, moet u een steenworp netwerk (laten) bevestigen. Omdat een Fellnase wil alles rond vliegen, vangen, ongeacht of het een blad van een boom, of een insect. Zij kunnen op de borstwering of op de reling - uit pure Jagdtrieb eenvoudig je evenwicht verliezen - wat zal de eerste bestemming te springen zijn.
  • Veel planten zijn giftig voor de vier-legged liefde. Hoewel de meeste katten instinctief houden afstand van dergelijke planten, maar niet allemaal. Onder andere nachtschade planten zoals tomaten en uien allemaal - en Euphorbiaceae zijn gevaarlijk voor katten.
  • Bieslook en peterselie, moet je niet op plaatsen die prima kan worden bereikt voor uw viervoetige vrienden ook zetten. Omdat ze eten voor hen. Of dat is gezond op de lange termijn nog te bezien.

Een kat is een zeer nieuwsgierig en vindingrijk dieren. Denk niet zo, dat een klein obstakel hen zal verhinderen om het gebied, waarin ze geen enkele manier moeten gaan verkennen. Het tegenovergestelde het geval zal zijn.

Tags: planten, huisvesting, balkon, veiligheid, kat, Cat Nets

Gerelateerde Artikelen aan Voor de kat herrichten het balkon - het ontwerpen van ideeën

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden