May 31

De startgrid van de Duitse nationale volleybalteam staat trots in rode shirts op de zijlijn - en wat is het? Een speler is gekleed in het zwart? Waarom deed hij op een andere trui? Dit heeft een zeer specifieke reden.


Volleybal: Een speler heeft een andere jersey - Informatieve


De Libero moet altijd een Jersey.Volleybal - spelers, veld, etc.

  • Het veld van elk team negen met negen voet lang in volleybal. Tussen de twee velden een netwerk is afhankelijk van 2,43 meter. De omtrek van de kogel ongeveer 66 centimeter en weegt ongeveer 270 gram.
  • Als spel is ongeveer om de bal te spelen over het net. Hij springt in de helft van de tegenstander, zodat het team dat het, een punt heeft weten. Het team dat het eerste teken van 25 punten heeft bereikt, wint een set. Met drie sets om het spel te winnen in volleybal.
  • Een spel begint altijd op een premie. Dit moet de tegenstander te nemen en een maximum van drie bal contacten voeren over het net weer in de helft van de tegenstander. Als dit niet lukt, krijgt de tegenstander een punt.
  • Elk team beschikbaar moet maximaal zes spelers op het veld en twaalf spelers op het wedstrijdformulier hebben. Eén van deze spelers is de Libero die een speciale functie heeft.

Een bemanningslid heeft een andere trui - verklaring

  • Wanneer Volleybal altijd een speler van een team is geweest aan een andere trui als zijn teamgenoten. Deze speler is de Libero. Hij wordt gekenmerkt door zijn andere overhemd, omdat sommige speciale regels gelden voor hem.
  • Deze positie werd geïntroduceerd in 1999 om het spel te verbeteren. De naam komt van de Libero, het al bestaat in het voetbal, geleend. Eigenlijk dat betekent in het voetbal dat je een "vrij man" en geen tegenstander heeft. Deze parallel bestaat niet in volleybal maar.
  • De Libero is met name verantwoordelijk voor de bal naar de tegenstander statement en dus een tegenaanval te starten. Hij mag alleen worden gebruikt als back-rij-speler. Hij moet niet te blokkeren of maak een impact. Hij moet de bal aannemen, hij is een zeer belangrijke speler. Van hem de tegenaanval hangt. Het is niet goed veronderstelling te maken, is er vaak een punt voor de tegenstander.
  • Zelfs bij het vervangen van Libero waaruit elk team twee, is verbonden met een bijzondere regeling. Hij zal niet worden vervangen, net als elke andere speler, maar vervangen, die moeten worden gemeld aan de scheidsrechter. Dit telt niet als een normale verandering.
  • Merk ook worden toegevoegd dat de Libero het spel of Mannschfaftsführer niet kan zijn. Hij wordt namelijk vaak vervangen tegen betaling, zou je moet blijven veranderen van de kapitein als hij zou dit hold kantoor.

Tags: sport, Onderwijs, volleybal, teamshirts

Gerelateerde Artikelen aan Volleybal: Een speler heeft een andere jersey - Informatieve

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden