May 31

"Een vogel maakte bruiloft" - vandaag is het in het Sorbisch gebied, in het zuidoosten van Duitsland, de gewoonte om de Vogelhochzeit vieren. De winter is verdreven, de bruid en bruidegom en alle gasten kleden voor Vogelhochzeit. Een kostuum als Elster (de bruid) of Raven (de bruidegom) kan gemakkelijk te maken.


Vogelhochzeit: maak kostuum zelf - een gids


Of hij kan de bruiloft?Wat je nodig hebt:

 • Versie 1:
 • Vlies
 • Cilinder
 • Voorjaar
 • Sluier
 • Bloemen
 • Optie 2:
 • zwarte doek
 • Naald en draad of naaimachine
 • Schaar en kartelschaar
 • geel, grijs of zwart karton
 • Adhesive
 • zwarte pet

De raaf is zwart, zodat je het gebruikt als basismateriaal zwarte fleece, want dit is een betaalbaar, uitbreidbaar en eenvoudig aan te brengen materiaal. Voordat je begint met de snit van het kostuum op, meten. U moet de mate van pols tot aan de pols met uitgestrekte armen en de borst.

Vogelhochzeit - dus gekleed de bruidegom

 1. Hiermee kunt u maken het kostuum voor Vogelhochzeit nemen de stof en vouw het tweemaal: eerst in de lengte en in de breedte.
 2. Nu tie krijt van de maat van een schroefdraad op de halve lengte van a: (a pols anderzijds). Teken een kwart cirkel, om de draad in te voegen met een pin in de linkerbovenhoek tip.
 3. Voor de fundamentele dimensie van de vacht, neem de borst omtrek (maatregel b), delen door 4 en voeg 5 centimeter. Deze dimensie trekken van links Stoffbruch het einde van een kwart cirkel.
 4. Nu uit de top Stoffbruch maatregel van 25 centimeter en een gelijkspel van deze maatregel. Vanaf het punt gelegen waar de toonhoogte van de kiel en 25 centimeter, trek rechts vleugels, en naar beneden naar een jas.
 5. De vleugels van de vogel huwelijkskostuum gesneden zodat de bekleding de kleinste veer wordt geknipt en aan het einde van de halve cirkel geeft de bron van de lengte. Hals gesneden ongeveer 10 centimeter hoog en 5 centimeter lang uit de linkerbovenhoek. Neaten de nek met fleece.
 6. Knip nu in het midden van het achterste deel van een 35-cm-uitsparing.
  Werk het overgebleven materiaal is een gelijkbenige driehoek, beenlengte 35 cm, basis 20-25 centimeter. Dit deel je naaien als een staart in de sleuf.
 7. Het kostuum voor de bruidegom compleet met een hoge hoed.

De bruid - het kostuum voor Elster

 • Bruid en bruidegom op de Vogelhochzeit corvids. Vanwege dit, kunt u het kostuum van Elster naar de bovenstaande instructies te creëren. In tegenstelling tot de raven u plak de vleugel overvloedig met witte veren.
 • Belangrijk voor de bruid sieraden. Ze draagt ​​een ketting die is gemaakt van grote kralen en dicht moet de nek worden raken. De basis voor de hoofdtooi van een gordijn of een sluier.
 • Het weefsel hechten aan een Alice band en versieren met kleurrijke bloemen.

Een raaf kostuum voor Vogelhochzeit je kunt maken met verschillende hoeveelheden inspanning. Een tweede variant u naait met behulp van de volgende instructies:

Costume Rabe - een verdere gids voor het verenkleed

 1. Voor het verenkleed van de raaf Need zwarte stof. Hiervoor eerst naai de bovenste gedeelte. Het moet breed en los gaan zitten, zodat kinderen van verschillende grootte kan dragen. Daarom is het genoeg als je gewoon knippen een vierkant, ongeveer 1,20-1,50 meter lang en breed. De afmetingen zijn afhankelijk van de gemiddelde grootte van kleine actoren. Als het kind spreidt zijn armen, het meten van de ene pols naar de volgende. Deze afmeting is de lengte en breedte van het weefsel.
 2. Stel dit nu voor eens en bezuinigen op de vouw in een gat voor het hoofd. Later, wordt de stof als een poncho geplaatst over het hoofd. Als het gat is zo groot dat de raaf veren zit dicht bij de nek niet te zijn, moet je voor hebt of bezuinigen een spleet voor het hoofd door te passen. Naai hier slechts twee zwarte banden op, dan bij de hals opening kan worden afgesloten.
 3. De onderrand van het bovenste deel kan snede rondom het voorste deel kan iets korter zijn dan het terugkomen. Naaien van alle kanten door zigzag steek op uw machine, zodat de stof niet rafelen. Voor een langere houdbaarheid beneden te vouwen en naaien van de randen en zorgvuldig.
 4. Voor de veren uitgesneden extra stof lange stroken, ongeveer 10 centimeter breed en 50 centimeter lang of meer. Deze stroken gesneden met kartelschaar acht centimeter, zodat je naast elkaar (misschien drie centimeter breed) vele kleine veren. Naai een strip achtereenvolgens op de bovenkant. Je begint onder en naai de volgende rand op, zodat de cover "bronnen" de naad van de onderliggende waarde. Hoeveel veerstroken je nodig hebt, hangt af van hen en van de grootte van het bovenste gedeelte, hoe dicht je naai de strips.
 5. Of u dus laat het bovenste deel te openen als een poncho of naaien samen de zijkanten zelfs, een model met kapmouwtjes krijg je, is aan jou. Als u de poncho open te laten, is het handig als je de losse mouwen vast te stellen op de polsen met een rubberen band of een zwart lint.
 6. Onder deze losse top van het kind draagt ​​bij aan zwarte legging of panty's en een zwart T-shirt Vogelhochzeit.

Shaping Rabenkopf

 • Een raaf heeft een zwarte hoofd en een grijze of zwarte snavel. De meeste van deze echter ontworpen voor de raaf kostuum in het geel. Het is aan u hoe om het te selecteren. U kunt een gezichtsmasker met snavel of een cap met snavel en ogen sleutelen.
 • Voor de kinderen, een pet is meer geschikt. Hiervoor kunt u gewoon gebruik maken van een zwarte baseball cap. Karton of dik karton snijden in hun manier een driehoek voor een spitse snavel. Neem de kartonnen rustige dubbel, zodat de snavel is meer stabiel. Vouw de driehoek in een vorm die de snavel lijkt driedimensionaal. Selecteer de breedte zodat het goed kan worden bevestigd aan het teken van de kap voor en deze verborgen.
 • Bevestig vervolgens de snavel met lijm of een naald en draad op de dop. Bovenkant van het hoofd naar de laatste twee ogen die je gesneden uit vilt of van karton lijm. In het midden moet je een zwarte stip steken voor de pupil van het oog. De kleur van de ogen is grijs en zwart aan de echte raven, om zo op de foto.

Nu is de vogel bruiloft kan beginnen. Uw kostuum voor de raaf is voltooid. Op dezelfde manier kan de kostuums worden ontworpen voor andere vogels.

Andere auteur: Heike Nedo

Tags: Leisure, kostuums, verkleden, jonggehuwden, Vogelhochzeit

Gerelateerde Artikelen aan Vogelhochzeit: maak kostuum zelf - een gids

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden