May 30

Iedereen kent ze - haarden. Dit energiebesparende maar effectieve warmtebron biedt een gezellige sfeer en is een echte eye-catcher. In diverse bouwmarkten afgewerkt haarden zijn beschikbaar. Maar wie wil liefde te zetten en vooral de persoonlijkheid in de binnenlandse inrichting, een open haard installatie kan ook zelf maken.


Voer haard installatie zelf - dus slaagt's


Aanwijzingen voor schoorsteen installatie.Wat je nodig hebt:

 • Cellenbeton
 • Roestvrij staal of graniet of marmer
 • Plan stenen of platte bouwplaten
 • Dunbedmortel
 • Conglomeraten
 • Socket kolommen

Voor het begin van de open haard installatie moet een paar punten worden beschouwd. Het is zeer belangrijk dat u contact opnemen met uw verantwoordelijke schoorsteenveger als alle juridische en structurele voorwaarden aanwezig zijn om te bouwen. De open haard installatie kan worden gestart nadat de schoorsteenveger toestemming heeft verleend.

De perfecte plek voor de open haard installatie

 • Eerst moet u de juiste materialen voor de basis, Sims en Walling bepalen. Het gebruik van cellenbeton heeft zichzelf bewezen voor de Sims. Dit materiaal is niet brandbaar en geleidt warmte slecht, hetgeen bij de hoge warmteontwikkeling optreedt in een haard van groot belang. Door het gemak van het beton overbelasting van het plafond is uitgesloten, zodat problemen worden geëlimineerd met de statische.
 • Kies voor de open haard zelf en de kuip alleen materialen die niet branden. Roestvrij staal, graniet en marmer zijn ideaal, maar ook om beluchte goede service, aangezien door de lage thermische geleidbaarheid, de buitenkant - dat is, de zijde afgekeerd van het vuur - niet te hoge temperaturen.
 • Let hier dat een panel van alle kanten is noodzakelijk als Kaminbau een open haard. Hiertoe wordt het plan stenen of flat bouwplaten bedoeld zijn beurt moet worden gemaakt van gasbeton. Op de muren van het huis, moet de trim bestaan ​​als Brick fineer, platte bouwplaten die kan worden geïnstalleerd met dunbedmortel.
 • De open haard zelf, moet u ervoor op basis steunen, die ook moet worden gemaakt van poreus beton.
 • Noodzaak om het bouwen van een nieuwe schoorsteen je voor te bereiden op de open haard installatie is ervoor te zorgen dat de conglomeraten even zijn gemaakt van poreus beton. Met deze kunt u kleden goed geïsoleerde leidingen in het interieur van de schoorsteen.

De plaats is gevonden - nu de Kaminbau volgt

 1. In de eerste stap van de installatie open haard plaatst de haard extensie greep op de grond en dan trekken de buitenste omtrek.
 2. Een andere lijn die je trekt vervolgens toegevoegd een beetje naar binnen. Op dit, kunt u nu beginnen met het stopcontact te onderbouwen. Hier een lichte overhang wordt gecreëerd die je zal beschermen tegen de vonken.
 3. Nadat u de bouw succesvol afgerond hebt, je nu naar de bakstenen bekleding, de wanden en de bekleding van de schoorsteen. Omdat haarden zijn vaak opgetrokken rond de hoeken, het is hier aangeraden te poreus beton, omdat dit mogelijk maakt zagen zonder verdere problemen. Dit is bijzonder een voordeel in the corner-gebouwen vaak schuine sneden worden uitgevoerd. Ook ronde en halfronde Schittenkopf kan daardoor beter zagen.
 4. Wanneer u de wanden hebben afgerond en bekleding van de open haard installatie, is het raadzaam nu moeten de poreuze beton oppervlak met gips.
 5. Je moet nu een beetje meer tijd voor de droogtijd van een gemiddelde van drie dagen, en dan de afgewerkte open haard kan zelfs worden ontslagen.

Natuurlijk zijn er geen grenzen u de open haard installatie ingesteld en u net zo goed muren met klinkers en natuursteen.

Tags: DIY, het opbouwen van instructies, open haard, kachel, schoorsteen bouw

Gerelateerde Artikelen aan Voer haard installatie zelf - dus slaagt's

Tags

© 2021 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden