May 30

Een vloerverwarming wordt meestal op aardgas. Maar er zijn ook modellen die worden aangedreven door elektriciteit. De huidige kosten van een dergelijke inrichting zijn meestal erg hoog.


Vloerverwarming - kosten voor elektriciteit


Vloerverwarming voor een warme winter!Vloerverwarming - je moet weten

Een vloerverwarming is een verwarmingssysteem dat individuele wooneenheden levert op verschillende verdiepingen weg met warmte.

  • De meeste van hen zijn in een vloerverwarming een zogenaamde Komitherme. Zo zijn verwarming en warm water worden met elkaar gekoppeld. Met vloerverwarming, die worden aangedreven door elektriciteit, afhankelijk van de specifieke installatie, indien de warmte en warm water zijn aan elkaar gehecht.
  • Gewoonlijk zijn de kosten van vloerverwarming in de nutsvoorzieningen zijn inbegrepen. Als echter een vloerverwarming die wordt aangedreven door elektriciteit, de afwikkeling van de kosten van elektriciteit kan ook afzonderlijk worden gedaan.

Energiekosten - hoe om uit te vinden

Vraag of de voorziening in kwestie wordt geëxploiteerd door 's nachts of overdag stroom.

  • Er is een speciale elektriciteitsmeter voor het verbruik van stroom die nodig is voor het verwarmen. Als u wilt verplaatsen naar een appartement met zo'n kachel, op met eventueel de vorige huurder of verhuurder de kosten van elektriciteit.
  • Floor kachels, die worden aangedreven door elektriciteit zijn meestal erg duur. Hoe diep je moet graven in hun zakken, kunt u de regionale provider te vragen. Vraag voor de nacht elektriciteitstarieven voor opslag kachels. Vraag naar de gereduceerde tarieven.
  • Vergelijk de prijzen van elektriciteit door een tarief rekenmachine op het internet en kies een goedkope provider. Vraag naar speciale aanbiedingen voor off-peak elektriciteit.
  • In een studio, de kosten van elektriciteit kan heel bijna 80, - € zijn. Voor een appartement met ongeveer 100 m², moet op een korting van ongeveer 180, u - € of meer verwacht voor de stookkosten.

Energie besparen - kunt u doen

Of uw vloerverwarming met elektriciteit of gas aangedreven, als je wilt om de kosten zo laag mogelijk te houden, moet u het volgende doen:

  • Ventileer meerdere keren per dag. Maak het raam volledig, zodat een uitwisseling van lucht kan plaatsvinden. Na de lucht weer beter wordt verwarmd.
  • Vermijd het raam kantelen. Dit geldt voor langere perioden van onnodig energieverlies en de uitwisseling van lucht vindt nauwelijks plaats.
  • Wees voorzichtig niet te laten de verwarming draaien op het hoogste niveau, als je niet thuis bent.
  • Indien nodig, isoleren muren en kijk voor een goede isolatie van het venster.

Boilers zijn echt geld-eter. Vermijd bij het verplaatsen van huizen met vloerverwarming, die worden aangedreven door elektriciteit.

Tags: financiën, elektriciteit, energie, centrale verwarming, energie besparen, energie kosten

Gerelateerde Artikelen aan Vloerverwarming - kosten voor elektriciteit

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden