May 30

Ze hebben een vijg-allergie, maar wil een recept met het fruit te koken? Afhankelijk van of u gedroogd fruit of verse vijgen nodig hebt, kunt u ze vervangen door andere vruchten.


Vijgen allergie - dus vervang de vruchten in recepten


Figuren kan worden vervangen door andere vruchten met een allergie.Zelfs als je een allergie vijgen, moet u recepten met fruit niet overboord gelijk dienen. Er zijn een aantal alternatieven die de (sub) tropische vruchten kan vervangen.

Om verse vijgen te vervangen door een allergie

Verse vijgen onderscheiden zich door hun milde zoetheid en zachte textuur. Recepten met vers fruit, kunt u dan ook vervangen door andere vruchten, die vergelijkbare eigenschappen heeft.

  • Vers fruit kan gemakkelijk worden vervangen door abrikozen. Abrikozen hebben een vergelijkbare mate van zoetheid en een soortgelijke consistentie.
  • De vrucht kan ook vervangen worden door gloeilampen, die echter onder bepaalde omstandigheden - afhankelijk van het type lamp en -reife - iets zoet zijn.
  • Als er maar een paar vijgen komen in de rechtbank en meer worden gebruikt om zoetheid te geven, kunt u ook gebruik maken van een aantal agave nectar, waarop het gerecht een aangename fruitige zoetheid geeft.

Dat je kunt gebruiken in plaats van gedroogde vruchten

Gedroogde vijgen kan wat eenvoudiger dan verse geval van een allergie worden vervangen. Questioning eigenlijk vandaan alle andere gedroogde vruchten.

  • U kunt rozijnen of sultana's te gebruiken als een vervanger. Deze zijn vooral geschikt wanneer het recept omvat fijn gehakte gedroogde figs - omdat de rozijnen of sultana moet dan niet worden geknipt, omdat ze al klein genoeg.
  • Gedroogde abrikozen zijn ook een goede vervanger. De vruchten hebben een vergelijkbare zoetheid, grootte en consistentie. Dus als ooit hele vruchten gebruikt in het recept, kan je toevlucht nemen tot gedroogde abrikozen.
  • Data zijn zoeter dan vijgen en mag daarom alleen in een kleinere hoeveelheid worden gebruikt, of als je het niet erg een beetje "extra zoet" bezwaren in je eten.

De inhoud van de pagina's van www.helpster.de werd gemaakt met grote zorg naar beste weten en geloof. Voor de juistheid en volledigheid, kan geen garantie worden gegeven. Om deze reden geen aansprakelijkheid voor eventuele schade in verband met het gebruik van de aangeboden informatie wordt uitgesloten. Informatie en artikelen kunnen worden beschouwd als een vervanging van professioneel advies en / of behandeling door een gekwalificeerde arts in ieder geval. De inhoud van www.helpster.de kan niet en mag niet worden gebruikt voor zelf diagnose of behandeling te beginnen.

Tags: Voedsel, fruit, recepten, allergieën, vijgen

Gerelateerde Artikelen aan Vijgen allergie - dus vervang de vruchten in recepten

Tags

© 2024 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden