May 30
Vijf Tibetanen - een gids
01:43

 • Back oefeningen voor thuis - zodat u te leiden Kraft ...
 • Terug spieren te trainen - hoe het werkt
 • Muscle workout zonder apparatuur - twee triceps oefeningen
 • Easy Fitness Oefeningen voor thuis
 • Facelift Gym - de beste oefeningen
 • Oefeningen voor het lichaam spanning
 • Afnemende oefeningen thuis - Instructies
 • Gerichte opleiding in plaats van pillen voor Muskelauf ...
 • Sixpack - opleidingsplan voor vrouwen


Video van Laura Klemke1: 43

De vijf Tibetanen zijn speciale oefeningen die een positief effect op je lichaam en geest te hebben. Volg nauwgezet de instructies en correct uitvoeren van de oefeningen door middel, zodat uw vitaliteit en uw lichamelijke welzijn te verbeteren.

Meer video's op het onderwerp

 • 02:15

  Yoga - instructies voor de zonnegroet
 • 01:45

  Qi Gong oefeningen voor beginners - gids
 • 02:57

  Hoe krijg ik een stevige bodem?


Lees meer over de Vijf Tibetanen

De vijf Tibetanen zijn een aantal oefeningen die u kunt uitvoeren thuis zonder problemen. In detail, deze zijn speciaal afgestemd lichaam oefeningen die oorspronkelijk zijn van de Tibetaanse hooglanden en waarvoor er een geschikte gids. Deze oefeningen zijn uw "chakra's", de energiecentra van je lichaam, te harmoniseren en te stimuleren. De combinatie van gymnastische oefeningen en speciale ademhalingstechniek is om een ​​positief effect op de geest en lichaam. Als beginner moet je de Vijf Tibetanen herhalen in drievoud. Na een tijdje, kunt u het aantal herhalingen geleidelijk toenemen. In Duitsland worden deze oefeningen in vele spa-hotels sportscholen, uitgevoerd op boerderijen en in community colleges. Wilt u de oefeningen te proberen een keer, dus je strikt moet houden aan de instructies. De oefeningen worden uitgevoerd in een bepaalde volgorde en strikt volgens de nummers.

Een gids voor de oefeningen

 1. De eerste oefening van de Vijf Tibetanen genaamd "gyro" en wordt uitgevoerd opstaan. De instructies zijn relatief eenvoudig en geschikt voor beginners. Ze draaien om de klok mee rond zijn eigen as en tegelijkertijd strek je armen uit. Alleen dit doen totdat je voelt een lichte duizeligheid.
 2. In de tweede oefening, "kaars", je plat op je rug en langzaam naderen met uw cervicale wervelkolom naar de bodem. Nek en hoofd zijn plaats gehouden en nu eindelijk naderen je rug op de grond. Hef je benen en je hoofd in een keer terwijl u uitgestrekt je benen. Houd deze positie voor een tijdje, zo lang als je kunt.
 3. De derde oefening heet "The Crescent" en begint in de knielende positie. Te maken. Je tenen op de grond en je handen in je billen gebied Buig je hoofd terug, maar overdrijf het niet. Op hetzelfde moment dat u uw rug buigen achteruit en houd deze positie.
 4. "The Bridge" is de vierde praktijk van de vijf Tibetanen en wordt uitgevoerd volgens de instructies rechtop zittend op de vloer. Om dit, je handen doen naast je billen en duw hem in de richting van je voeten tot hij iets van de grond. Schuif op totdat je een brug te vormen. Dan zet je hoofd terug, maar niet over stretch. Houd deze positie een tijdje ook.
 5. De vijfde oefening heet de Tibetanen 'de berg' en wordt aangevuld plat op zijn buik. Maak dit uw tenen en leg je handen plat op schouderhoogte aan de vloer. Ze brace zichzelf en dus overgaan in de pushup positie. Laat dan zakken je buik en breng je voeten weer op zijn tenen. De billen scherpen next up en proberen naar je rug recht. Haar hoofd tussen je armen en je knieën moeten recht blijven. Blijf in deze positie voor een korte tijd.

Tags: oefeningen, Wellness, lichaam, geest

Gerelateerde Artikelen aan Vijf Tibetanen - een gids

Tags

© 2021 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden